13 thoughts on “Päivän kuva

  1. Ai niinkuin ne tähdet Usan lipussa? No aika kommari maa se Usakin nykyään on. Kapitalistit ei osaa tehdä muuta kuin tuhota itsensä maahanmuutolla ja painaa rahaa.

 1. Israel-Palestiina-kansanmurha on ainoa esimerkki siitä miksi pienikin määrä matuja on liikaa. Sama on tapahtunut kaikkialla muuallakin maailmassa.

  1. https://www.taivaannaula.org/2012/01/28/saamelaisten-oikeuksien-tunnustaminen-jakaa-edelleen-poliitikkojen-mielipiteita/
   🇫🇮
   ”ILO:n alkuperäis- ja heimokansoa koskeva yleissopimus (nro 169) hyväksyttiin Genevessä kesällä 1989. Sopimus tunnustaa alkuperäiskansojen erityiset oikeudet perinteisiin asuinalueisiinsa ja niiden luonnonvaroihin sekä edellyttää valtioita ryhtymään erityistoimenpiteisiin muun muassa alkuperäiskansojen kulttuurin, kielen ja ympäristön suojelemiseksi.”
   🇫🇮
   ”Omien juurien kunnioittamiseen kuuluu myös oman kansan tai valtion virheiden tunnustaminen, niistä puhuminen ja oppiminen. Se on tervettä rehellisyyttä”
   🇫🇮
   https://www.ilo.org/dyn/normlex/en/f?p=NORMLEXPUB:12100:0::NO::P12100_ILO_CODE:C169
   🇫🇮
   ”(a) tribal peoples in independent countries whose social, cultural and economic conditions distinguish them from other sections of the national community, and whose status is regulated wholly or partially by their own customs or traditions or by special laws or regulations;
   (b) peoples in independent countries who are regarded as indigenous on account of their descent from the populations which inhabited the country, or a geographical region to which the country belongs, at the time of conquest or colonisation or the establishment of present state boundaries and who, irrespective of their legal status, retain some or all of their own social, economic, cultural and political institutions.”

  2. Aivan oikein.

   Tässä asiassa Marco menee ojaan. Suomi kuuluu suomalaisille. Sataprosenttisesti. Se pitää uskaltaa sanoa.

 2. Melinda Gates: Se mikä yllätti meidät [määrättyämme sulku­tilan] … emme olleet ollenkaan ajatelleet taloudellisia seurauksia. Mitä tapahtuu, kun pandemia on levinnyt maailman­laajuiseksi? Että olisimme kaikki vain kotona ja työskentelisimme kotona … jos suinkin olisimme vielä hengissä. Se oli yksi seuraus, johon emme olleet valmistautuneet ollenkaan.
  Why Melinda Gates Spends Time ‘Letting My Heart Break’

 3. Kommunismi 3.0 Eurostoliiton Ranskan kuvernementissa arvostettu eläkkeellä oleva lääke­tieteen professori Jean-Bernard Fourtillan haettiin kotoaan suoraan psykiatriseen sairaalaan. Hänellä oli vakavia hallusinaatioita, että virallinen korona-virus agenda on huijausta.
  – Ilman tuomiota tai päätöstä.
  Accomplished pharma prof thrown in psych hospital after questioning official COVID narrative

  Edellinen uutinen on poimittu Larry Sangerin blogista.
  https://larrysanger.org/
  Hän on ryhtynyt julkaisemaan päivittäistä uutiskatsausta Sanger News. Blogin RSS on
  https://larrysanger.org/feed/
  Erittäin suositeltava!

 4. Pihla Hintikka: "he was the one in real power, be-ing a highly intelligent woman and an astute politician" sanoo:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*