Marco de Wit 13 joulukuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Juutalaisen ADL:n johtamat pahuuden voimat ovat viimeiset sata vuotta pyrkineet sensuroimaan mediaa ja ajamaan läpi sensuurilakeja.

 

ADL:n ensimmäinen sensuuriprojekti oli pimittää, että juutalainen tehtaanomistaja oli raiskannut ja murhannut nuoren teinitytön, Mary Phaganin.

 

ADL onnistuikin sensuroimaan lähes kaikki lehdet ja lahjomaan tuomarit, mutta 1900-luvun alussa oli vielä tarpeeksi rohkeita valkoisia miehiä, jotka murtautuivat vankilaan, raahasivat juutalaisen ulos ja hirttivät hänet.

 

J’Accuse: Juutalainen Alfred Dreyfus syyllinen! (Myös maailmansotaan?)

 

ADL ei kuitenkaan luovuttanut, vaan yhdessä monien muiden juutalaisjärjestöjen kanssa aloitti sata vuotta kestäneen sensuuriprojektinsa. Se on nimenomaan ADL, joka on kaikkialla vaatinut sensuurilakeja. Se on myös ADL, joka on painostanut Youtubea sensuroimaa lähes kaikkea totuutta aina historiasta vaalivilpin paljastamiseen.

 

Juutalainen ADL haluaa lisää Youtube-sensuuria. Myös puhe Mossadin pedoringeistä sensuroitava

 

Juutalaiset etujärjestöt eivät ole kuitenkaan pystyneet sensuroimaan Youtuben kilpailijaa, Bitchutea! Siellä on myöskin monia Laittoman Lehden videoita.

 

 

Tällä viikolla kuitenkin kuultiin suru-uutinen: Bitchute on antautunut!

 

Pohjoismaisen vastarinnan videot on poistettu Bitchutesta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Sananvapauden viimeinen tubelinnake, Bitchute antautui pahuudelle

  1. Vastarintaliikettä ei pelätä niinkään sen takia että se voisi yksinään voittaa valtaeliitin, vaan heidän rohkeutensa ja periksiantamattomuus voi radikalisoida nuoret pelastamaan mm. Suomen ja nousta sionisteja ja pankkiireja vastaan. Tämän takia globalistien kätyri, Suojelupoliisi tekee kaikkensa tuhotakseen aitokansallismieliset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*