7 thoughts on “Päivän kuva: Alttaritaulu

 1. Nainen tarjoaa myös synnin hedelmää toiselle naiselle. Täysin sairasta ja varsinkin kirkon sisällä. Raamattu ja Jumala eivät salli sodomiaa ja huoraamista.

 2. Re: Ahonen joulukuu 12, 2020 11:28 pm

  > Kanadan pää­ministeri Trudeau päästi
  > kiinalaiset maahan

  Nyt tuli julkisuuteen uutinen, että Sveitsi on sopinut kiinalaisille „vakoojille“ laillisista seuraamuksista vapaan liikkumisen maan sisällä.
  A Secret Agreement That Allows Chinese Spies To Roam Free In Switzerland Was Exposed
  – Onko kyse siitä,
  – että kun Putin-agenda ei enää vedä niin on keksittävä uusia narratiiveja,
  – että näitä „Kiina-juttuja“ alkaa putkahdella esiin sieltä täältä,
  – koska niitä tietoisesti ja tahallaan syötetään valtamediaan.

  Ja pisteenä iin päälle.
  Daily mail kertoo, että Englannin sotilaspiirit ovat näiden perättömien tarinoiden takana. Tarkoituksena on levittää Kiina-hysteriaa. Eihän kukaan enää pelkää edes Putinia.
  – Kun Kiinalla ei voi enää pelotella kansaa, tulevat kehiin avaruusoliot, jotka kyllä olisivatkin jo hyökänneet maahan, ellei armeijan määrärahoja olisi korotettu.
  Cold War propaganda: British media ‘leaks’ British intelligence report on ‘tens of thousands’ of Chinese spies in Western institutions

 3. Juutalainen ”kirkkoismi” on aina ollut vihollinen, antikristillinen, harhaanjohtava entiteetti. Myöskin Suomessa.

  1. Juutalaiset ovat kautta aikoje hyökänneet kristittyjen kimpuun ja koittaneet hävittää niitä. Katsokaapa kaikki suurimmat tuhot kristittyjä kohtaan. Kaikki juutalaisten masinoimia.

   Nyt kristillistä kirkkoa koitetaan mädättää sen omien oppien vastaisesti. On helppo ymmärtää miksi raamatussa aikoinaan on sanottu että aviolitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jos mies viehättyy miehestä tai nainen naisesta, niin heillä on aivovaurio, joka saa saman sukupuolen näyttämään hekumalliselta seksualisessa mielessä. Eli he ovat ***********.

   Ja tämä uusi-homo-normaali on se jolla koitetaan yhteiskunta murentaa palasiksi. Siks mm. aikoinaan euroopassakin homoudesta rangaistiin vankeudella. Ja niitä jahdattiin. Silloin ei katsottu hyvällä että *********** olivat esim. lasten lähettyvillä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*