5 thoughts on “Päivän video: Abortti-ilo

  1. Kauheaa juhlimista lasten murhaamisella. Ei voi katsoa. Lasten oikeudet ensin!

    Jos aikuinen ihminen harrastaa suostumuksellista seksiä, pitää ottaa vastuu lapsesta. Jumala sallii seksin vasta avioliiton jälkeen, eikä miesten tai naisten ole tarkoituskaan harrastaa irtosuhteita. Jos harrastavat niin sitten miesten ja naisten pitää ottaa vastuu jos tulee lapsia.

    Stop miesten ja naisten vastuuton huoraaminen.

  2. Kuvottavaa lasten murhaamisen juhlimista. Raiskausten uhrit voivat tehdä abortteja,utta muilta täysi-ikäisiltä abortit pitää kieltää. Jos harrastat aikuisena seksiä, sinun pitää kantaa siitä vastuun kuin aikuinen. Koskee niin miehiä kuin naisia. Et voi pistää jotain naista paksuksi ja sitten juosta naista karkuun.

  3. Jos nuo ovat sitä mieltä että seksin jälkeen tehdään abortti niin ehkä niiden kannattaisi pidättyä seksistä kokonaan. Näyttävät muutenkin olevan ”latva-B” tapauksia. Vaikka olihan sielä muutama ihan kivannäköinenkin vartalo… No, kun ne avaa suunsa niin se oli sitten siinä.

  4. Ei lasta saa murhata jos tulee paksuksi. Viimeistään siinä vaiheessa mies naimisiin ja ottaa vastuun eikä juokse karkuun. Seksissä on aina riski että tulee raskaaksi, mutta sen takia seksiä ei harrastetakaan kuin tulevan aviopuolison kanssa. Ei ole tarkoitetukaan että naiset pamahtavat kenelle tahansa paksuksi, vaan mies pitää valita sen mukaan keneen haluaa sitoutua ja keneltä haluaa lapsia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*