8 thoughts on “Rasistinen Lucia-neito

  1. Sori vaan mutta arjalaiset ovat tummia. Suurinosa lähi-itäläisistä siirtolaisista on arjalaisia, jotka kutsuvat itseään arabeiksi. Arabi on näet vain kieli.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
   -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

   1. Iranin arjalaiset on eri asia kuin Hitlerin arjalaiset. Hitlerin arjalaiset oli vaaleista ja sinisilmäisiä saksalaisia.

    Ajatushautomon ennusteen mukaan ruotsalaiset ovat neljän vuosikymmenen kuluttua vähemmistönä omassa maassaan. Tämä johtuu muslimimaista suuntautuvasta maahanmuutosta sekä muslimien korkeasta syntyvyydestä.
    https://www.kansalainen.fi/40-vuoden-kuluttua-ruotsista-on-jaljella-vain-nimi/

    Suomeen tarvitaan kansallismielinen puolue joka laittaa välit poikki Ruotsiin. Esim ruotsinlaivojen matkat pitää estää ja pohjoisen rajalle pitää rakentaa muuri.

 1. Onpas melkoisesti erään Rosa Tanin näköä vaikka hiusten väri vähän toinen. Saattaa toki olla vähän nuorempikin. Oletteko Rosan uusimpia tube-julkaisuja seurailleet. Ja niiden kommenttipalstoja; sielläkin aukeillut aikas kiintoisia keskusteluja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*