Marco de Wit 15 joulukuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marco, Mari ja Olli ihmettelevät koronakuolleisuuskäyriä. Marco vetää kovimman johtopäätöksen: Kukaan ei ole kuollut koronaan, koska sitä ei ole edes olemassa sen enempää kuin tonttuja ja yksisarvisiakaan.

 

Kuvassa linkki videoon

 

Ohjelmassa käsitellään seuraavia juttuja:

 

Koronaskeptinen suomalaisvideo sensuroitiin pikavauhtia. Tässä vihakaaviot!

 

Is Covid-19 / Corona Cult A Virus Cult Or A Scamdemic? – Holy Crusade News

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Laittomat Uutiset: Koronakuolleita ei ole!

 1. Jotkut eliitti-extremisti-juutalaiset ovat toistamassa satoja vuosia vanhan historian. Valkoiset haluavat vain elää rauhassa. Miksi joidenkin eliittijuutalaisten pitää tulla kokoamaan koalitioita? Historia toistaa kuitenkin itseään.

 2. https://www.france24.com/en/live-news/20201130-inquest-to-probe-role-of-air-pollution-in-death-of-british-girl-1
  🇬🇧
  ”The mother of a nine-year-old girl who died from acute respiratory failure after repeated asthma attacks on Monday said she hoped a coroner’s inquest would conclude that air pollution played a role in her death.”
  🇬🇧
  https://news.trust.org/item/20201204183900-j5lsa
  🇬🇧
  7 December 2020 ”a 9-year-old girl die from toxic London air”
  🇬🇧
  https://www.modernghana.com/videonews/0/1/149915/
  🇬🇧
  https://www.tellerreport.com/news/2020-12-16—-historic-verdict-in-the-uk–pollution-is-a-key-factor-in-the-death-of-a-child–.B17XH1qvnw.html
  🇬🇧
  12/16/2020 ”Ella Adoo-Kissi-Debrah suffered from acute asthma, she died aged 9 in 2013  In 2019, 500,000 newborns died from pollution Smog, in Milan children with eye disorders boom: for doctors it is pollution conjunctivitis The UN alarm: a quarter of deaths and diseases in the world from pollution Smog, Legambiente: fewer cars and a national plan against pollution Share December 16, 2020 British justice has for the first time recognized the role of air pollution in death, stating ”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*