Marco de Wit 15 joulukuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo pitkään ennustanut, että hallitsevan eliitin omistama korttitalon kaltainen pankkijärjestelmä tulee romahtamaan ja ihmiset tulevat vaatimaan rahajärjestelmän korjaamista oikeudenmukaiseksi.

 

Tämä ei kuitenkaan käy hallitsevalla eliitille (Rothschildien johtamat juutalaiset ja Rockefellerien johtamat waspit). Se käynnisti scamdemicin (huijauspandemian), jonka avulla pankki- ja talousromahdus laitetaan koronan piikkiin.

 

Näin ihmiset eivät herää, vaan jopa hyväksyvät talouslaman ja poliisivaltion eli eräänlaisen talouden ja yhteiskunnan uudelleen rakentamisen ”nollasta”. Ja tietysti hallitsevan eliitin johdolla.

 

Lukija kirjoittaa:

 

Sky News käy läpi suurten globalistiyhtiöiden ja myös Iso-Britannian prinssi Charlesin haluamaa Suurta Nollausta, joka on heidän mukaan tulossa ”tsunamin lailla” ja he puhuvat kuinka heillä on ”mahdollisuuksien ikkuna” (”window of opportunity”) joka ei välttämättä toistu enää.
Suuressa Nollauksessa johtajina näyttävät tosiaan olevan Rothchildit, Wasp-eliitti yhdessä Kiinan kanssa, joka on mukana YK:ssa ja yhteistyössä muiden maiden kanssa ajamassa YK:n Agenda 2030 ja Agenda 21 tavoitteita.

 

 

Bill Gates: Ravintolat ja baarit kiinni vielä ainakin 4-6 kuukautta. Paluuta ”normaaliin” ei ennen 2022, jos ”asiat hoidetaan hyvin”.
Bill Gates, Fauci, WHO jne. näyttävät kertovan suunnilleen mitä seuraavaksi tapahtuu, koska Bill Gatesistä on yhtä äkkiä tehty jokin lääketeollisuuden ja terveydenhuollon guru jota kuunnellaan ja totellaan.

 

Kuvassa linkki RT:n juttuun

 

 

Lue lisää:

Suomi Bill Gatesin pakkorokoteohjelman koekentäksi?

 

 

 

 

1 thought on “Suuri Nollaus tulossa Bill Gatesin johtamana

  1. Onneks toikin on jo niin harmaantunut että se tuskin elää pitkään. Kun hiukset harmaantuvat se kertoo siitä että sisuskalut eivät toimi enää normaalisti. Ikävä kyllä tuokin saanee munuaiset ja maksan joltain joka joutuu sen myymään rahapulasssa tai joka murhataan että saadaan oikea sisuskalu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*