Free speech 15 joulukuun, 2020

 

Suvi Ahonen on Fixit-mielenosoituksista tunnettu sairaanhoitaja, joka on nyt päättänyt tulla ”ulos kaapista” ja tuomita koronahysterian.

 

Mitään koronapandemiaa ei ole olemassa!

 

Alla oleva video on otettu Suvi Ahosen FB-seinältä, koska koronahysteerikot luultavasti ilmiantavat videon Facebookille, joka sitten poistaa sen aivan kuten tuhannet muutkin koronaskeptiset videot.

 

 

 

Lue lisää:

Koronaskeptinen suomalaisvideo sensuroitiin pikavauhtia. Tässä vihakaaviot!

 

16 thoughts on “Suvi Ahonen: Stop koronahysteria

 1. Suvia varmasti syö sydämestä katsoa vanhuksia työssään kun kerrotaan ettei ole yhtään rahaa ja nyt todetaan, että Oi, pelastetaan yksi tai kaksi vanhusta. Hirmuinen koronaviirus tulee.

  Suvi on naiseksi todella rohkea ja järkevä nainen. Talouden totaalinen tuhoaminen kivikaudelle on kirjaimellisesti murhaa.

 2. Näin teennäistä puhumista ei jaksa kauaa katsella. Kokoniaset 30s riittää. En oikein tiedä eikö tämän ajatuksen juoksu pysty parempaan kuin kolmen sanan lauseisiin? Vai koittaako se antaa tauotetulla puhumisella älykön vaikutelman? Joku puhekonsultti on taas ollut asialla ”puhutaan rauhallisesti ja pidetään taukoja sekä artikuloidaan selkeästi”.

  Sitten tuo sama ulkoinen habitus kuin Lauralla: blodataan, hipelletään hiuksia, tissin näkyvillä ja tiukkaa vaatetusta päällä. Ihan kasvokuvakin tässä tapauksessa olisi riittänyt.

  No joo, kukin meistä taaplaa tyylillää. Mutta sydänpuu ylöspäin.

   1. Tiina on valkonationalisti, ja suhteessa Arabin kanssa.

    Aitokansallismielinen Partisaani markkinoi näitä kahta huijareita. Pysykää kaukana Tiinasta, Juneksesta ja Tuukasta. Ne on samaa juutalaispositiivista huijarijoukkoa kuin heidän American Renaissance chiiffi Jared Taylor.

    Partisaani on myöskin (((feikkijulkaisu))).

  1. Ja mitäs vikaa on uskovaisessa ihmisessä, joka rakastaa suomalaisia? Taidat olla joku kommariluuseri!

 3. Vielä kristitty uskovainenkin. Joihinkin rohkeisiin kristittyihin voi vielä luottaa, kuten Talk Radioon, Suvi Aholaan ja Luukkariseen.

 4. Vaikka Suomi eroaisi EU:sta, niin kansa äänestää samat idiootit johtamaan Suomea.

 5. Suvi olet niin oikeassa. Lisäisin siihen vielä sen, että koronarahaa on käytetty
  aivan vääriin kohteisiin. EU:n arktinen strategia on Suomen osalta kaivosteollisuutta.
  Uraanikaivosteollisuutta, uraani salataan jokaisessa päätöksessä, vaikka alueet ovat tunnettuja uraaniesiintymiä. Kaikki kairukset pilaavat ja myrkyttävät pohjavesiä, lähteitä ja vesistöjä. Varauksella jo porataan maanomistajan luvalla.
  Metsähallitus ei kiellä mitään kairauksia suojelualueillakaan. Koko maa on vallattu
  yhä kiihtyvällä tahdilla ja yksittäiset varaukset ovat tuhansia neliökilmetrejä.
  Vanhassa kaivoslaissa varauksen koko sai olla 1 km2. Vanhasen hallituksen
  laissa ei ole mitään määrää varauksen koolle, vaikka koko suomen valtaisi,maksaa
  2300 euroa. 75 % malminetsintäyhtiön kuluista valtio maksaa. Kaivosyhtiöt saavat
  kuljetutukea ja sähköverotukea maakuntaliitoilta. Kansalaisten sähkön hinta nousee, koska kaivosteollisuus ei maksa siitä veroa kuin 0,02 senttiä kilowattitunnilta.

 6. Kerrankin löytyy ihminen ja heidän kaltaisiaan, jotka ymmärtävät EU katalat toimet. Ja vastustavat jonka pahat ihmiset sosdenpuolueesta, kokoomuksesta ja tietysti vihervasemmistossa tuhoavat tämän maan. Keskustapuolueen tuella nämä kaistapäät vievät maamme tuhoon. Hyvä Satu ja koko poppoo

 7. Hyvä Suvi! Meidän eli Suomen tie tulee olla sama kuin Englanninkin. Eli äkkiä pois EU sta. Suomen sairaat poliitikot vievät tätä maata tuhoon ja hallitus jonka toimet tapahtuvat keskustapuolueen tuella on pöyristyttävää siis niin pimetä toimintaa ettei ole oikein sanoja sitä kuvaamaan.

 8. Loistavaa Suvi. Olet rohkea ja todella oikealla asialla oleva nainen. Meillä on eduskunta joka tuhoaa tämän suomalaisen yhteiskunnan jonka Jumalaan luottaneet esi-isämme ovat rakentaneet. MaSa

Comments are closed.