Free speech 16 joulukuun, 2020

 

Marco ja Mari ihmettelevät miksi THL ja HUS haluavat tappaa ihmisiä naurettavan/itkettävän alhaisilla D-vitamiinisuosituksilla.

 

HUS:in suosittelema 10-20 mcg ei riitä mihinkään. Ota joka päivä 100 mcg, jos haluat välttää flunssat eli koronat ja monet muut sairaudet.

 

Kuvassa linkki videoon

 

Katso ykkösosa, jossa myös käsitellään koronaa ja D-vitamiinia.

 

Laittomat Uutiset: Koronakuolleita ei ole!

 

 

 

 

5 thoughts on “Laittomat Uutiset: THL:n rikollisen alhaiset vitamiinisuositukset

  1. Oikein 20 mg päivässä. Korkeintaan siis 20 prosenttia siitä mitä pitäisi ottaa, mahdollisesti vähemmänkin.

  2. En ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi kuinka joko tyhmiä lääkärit ovat tai kuinka epärehellisiä he ovat. Ei ole muuta vaihtoehtoa jos lääkäri olisi rehellinen ja järkevä, hän mittauttaisi myös potilaan puutostilat. Lääkäri ei saa rahaa vitamiinien ja hivenaineiden jakamisesta.

  3. Ns. sikainfluenssan aikaan, joka saattoi olla laboratoriossa kehitetty erikoistauti, Suomen viranomaiset totesivat ettei ole mikään ongelma että Suomelle ”rokotesuosituksia” antavat henkilöt saavat rahaa yhtiöiltä joilta ”rokotteet” tilataan. Suomen viranomainen on niin rehellinen ja hyvä, ettei tässä ole mitään kyseenalaista. :D

  4. Ei saatana Marco, oletko ruvennut lääkäriksi, minullakin on D vitamiinipurnukka missä päivittäinen suositus on se 10 migrogrammaa, nyt tietyn ikäisille suositellaan 100% isompaa annosta. Vaikka ihminen söisi 200 mikrogrammaa, tulee liika vitamiini virtsan mukana ulos koska keho ei pysty imeyttämään kuin tietyn määrän. Minusta nämä sinun kaikki näkökantasi ovat jotenkin totuudenvastaisia? Huomasin silloin viimeistään että kaikki ei ole kohdillaan kun häpeilemättä viskoit narinkkatorilla ihmisille pyhiä asioita, Islaminuskoisia loukkaisit verisesti eniten heittelemällä hullun lailla koraaneita ilmaan ja maahan, julkaisemalla mm Muhamesista tässä julkaisussasi pilakuvia? Etkö nähnyt kuinka paljon se on loukannut kyseisen uskonnon kannattajia? Koronakin on mielestäsi täyttä huijausta, et voi olla kyllä tervejärkinen millään, sorry. Eki

    1. Veikkaatko että Marco on myös Benjamin Bibi Netanyahun lääkäri ja terveysneuvoja, kun kerran Bibi on syönyt D:tä 150 mikrogrammaa/päivä?

Comments are closed.