Free speech 16 joulukuun, 2020

 

Valtamedia on pitkään ihmetellyt miksi Itä-Helsingissä on valkoisten muuttopako ja asuntojen hinnat vain laskevat.

 

Toimittaja Veera Paananen: Täysi mysteeri miksi Itäkeskuksen asuntojen hinnat romahtamassa

 

Nyt valtamedia ihmettelee miksi sama tapahtuu myös Espoolle.

 

Valtamedia ei voi käsittää miksi aiemmin niin hienona pidetty Espookin on slummiutumassa.

 

 

Myös Espoon kaupunginjohtaja on täysin äimän käkenä.

 

Tosin kaupunginjohtajalla on teoria: Valkoisten pako johtuu koronasta!

 

 

Kuvassa linkki hesariin

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Onko Espookin muuttumassa matuslummiksi? Kaupunginjohtaja ihmeissään!

 1. Ai että ”koronaviruksen” takia ihmiset muuttavat pois ja aloittavat elämänsä uudestaan? Nämä ihmiset ovat oikeasti sekaisin, hulluja, psykoosissa.

 2. Mysteeri miksi valkoiset ihmiset muuttaa pois pääkaupunkiseudulta ja asuntojen hinnat romahti kun mamujengit riehuu kaduilla, kouluissa , metroissa ja ostareilla. Erittäin ihmeellinen mysteeri johon perussuvakin aivot eivät riitä. Sama valkopako mikä on tapahtunut muissakin länsi-euroopan kaupungeissa tapahtuu nyt Suomessa.

  1. Ei Jussi Halla-ahoa kiinnosta valkoinen rotu, valkoinen suomalainen kansa. Hän uskoo äärisuvakkimaiseen avoimeen määritelmään suomalaisuudesta. Hänen mukaansa somali, kongolainen, etiopialainen, kiinalainen, intialainen ja japanilainen voidaan opettaa ”suomalaiseksi”.

 3. Ei Espoo ole muuttumassa, se on ollut jo hetken aikaa.

  Joskus pari vuotta sitten käytiin Espoon kauppakeskuksessa syömässä ja kun katseli sitä porukkaa joka notkui kaiteilla nojaillen ja lonni pitkin katuja tai ne äänekkään jätesäkit jotka työnteli lastenvaunuja, tuli mieleeni että mihin minä olen tullut. Kuvittelin olevani Suomessa.

  En ihmettele lainkaan jos porukka haluaa pois sellisesta älämölö ympäristöstä.

 4. Näin joistakin paikoista tehdään huumekaupan keskuksia, jonne huumeidenkäyttäjät voivat mennä ja ostaa vapaasti huumeita. Sama meininki kuin Ruotsissa. Tämä ei tapahdu mitenkään vahingossa.

 5. Muutin Espoosta syksyllä juuri tuon hyvää vauhtia etenevän slummiutumisen takia. Ahdas rakentaminen oli vasta toissijainen syy ja liittyy tietysti ensimmäiseen: uudet parin sadan tonnin ylittävät asunnot joko ostaa joku, joko yksityinen sijoittaja tai säätiö, joka vuokraa ne maahantulijoille joko suoraan tai Kelan kautta. Viime ajat olivat surrealistisia, kun tuli työstä ja meni kauppaan, ei vastaan ruuhkissa tullut ainoatakaan Kantista. Jopa valkoinen avatessaan suunsa paljastui joko virolaiseksi tai muuksi itäeurooppalaiseksi. Aamulla taas töihin lähtiessä sai laskea jokaisen kerrostalon edestä vähintään yhdet pöllityt ostoskärryt ja bonus suojatietä risteyksestä.

Comments are closed.