5 thoughts on “Koronaskeptikkojen mielenosoitus hajoitettiin Lontoossa

 1. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on sinun ja kansasi vihollinen ja sen tuhoaja. Poliisit ja oikeuslaitokset ovat eri maissa paljastaneet lopullisesti miten läpi mätiä ne ovat.

 2. Kyseessä oli rokotteinen vastainen mielenosoitus. Kansanmurhaa ja ihmiskokeita ei saa vastustaa tai saat pampusta. Mikähän kansa tässä on ollut historiallisesti massamurhaava, rikollinen kansa? Tutkikaa massamurhien ja kansanmurhien taustoja.

 3. Mitähän jos näitä olisi vähän uoksuttanut? Siinä olisi nähty kun ne haukkoo happee maskinsa läpi. Jos sama tulee Suomeen niin täytyy pitää aina se 5m välimatka jona aikana ehtii ottaa itsekkin muutaman askeleen. Ja siinähän virkavalta puuskuttaa hapenpuutetta. Joka tekee tuhoa aivoissa.

 4. Taitaa olla vain niin, että eteläeurooppalaisten maiden koronaflunssakuolemat ovat vain vakuutuspetoksia. Näin saa helppoa rahaa, kun vanhus kuolee vanhuuteen. Laitetaan se koronaflunssan syyksi. Tämänkin huvin taitavat pohjoiset maat maksaa jollakintavoin. Tästä johtuvat eteläisten maiden suuret koronaflunssa kuolleisuus tilastot.
  https://www.yrittajat.fi/uutiset/625367-korvaako-henkivakuutus-jos-yrittaja-kuolee-koronaan-vakuutusyhtiot-vastaavat#3f77704d
  -Yrittäjäjärjestö on saanut kysymyksiä myös henkivakuutuksen kattavuudesta. Jos yrittäjä kuolee koronaviruksen seurauksena, korvaako henkivakuutus?
  – Kyllä korvaa.

 5. Jos et ota myrkkypiikkiä niin poliisi ja valtio eliminoivat sinut. He yrittävät tuhota meidät sukupuuttoon.

Comments are closed.