6 thoughts on “Laittomat Uutiset: Onko Marco myrkytetty?

  1. Hampaan hermokipu voi helposti säteillä mm. koko leuan alueella. Hammashygienia on todella tärkeää sillä ongelmat suussa voivat lisätä sekä muistisairauksia, että sydänongelmia sillä tulehdukset jne. voivat kulkeutua kaulavaltimoiden kautta sydämeen. Hyvä suuterveys on vahvan immuunijärjestelmän ja ravitsemuksen kanssa kaikkein tärkeimpiä asioita. Minkähän takia juuri hammashoitoon on ollut valtavat jonot? Mieti sitä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin harjata hampaat hyvin ja käyttää hammaslankaharjaa.

  2. Marco on vielä elossa niin taitaa olla Venäjän agentit, kun ovat kuuluisia siitä etteivät muka koskaan saa ketään hengiltä. Aina kun luet henkilöistä joita Venäjä on myrkyttänyt, kyseessä on CIA:n, MI6:n tai Mossadin informaatiosotaoperaatio. MI6 ja CIA taas ovat kuuluisia siitä, että ovat nykyisin aidosti täysiä tunareita operaatioissaan.

  3. Mossad, MI6, CIA ja FBI kiristävät ihmisiä olemaan hiljaa ja levittämään valheita, sekä piikittämään myrkkyrokotteilla. Heillä on tiedemiehistä, virkamiehistä ja poliitikoista kuvamateriaalia raiskaamassa pikkulapsia. Näin heitä voidaan hallita. Ilmeisesti Kary Mullis ei raiskannut pikkulapsia ja pettänyt vaimoaan.

  4. Jokin virus joka ei ihan kunnolla pääse riehumaan kun elimistön puolustus toimii. Tai kemikaalit ravinnossa tuhoaa aivot.

  5. Hankippa Marco PEP-putki. Jos puhallat alle 700 on syytä käydä lääkärillä hakemassa avaavaa. Jos puhallat noin 300, sinulla lienee astma joka estää hapen kulun aivoihin ja se synnyttää päänsärkyä. Varsinkin aamuyöstä kun elimistö kylmenee luonnostaan herätäkseen, niin sydämmenlyöntien hidastuessa, hapensaanti huononee entisestään. Ja siitä johtuvat aamuyön päänsäryt.

    Mikäli ihmisellä on kohonnut verenpaine, se on poikkeuksetta mittari että elimistö koittaa saada lisää happea aivoille ja muille tärkeille elimille. Tähän yhdistettynä huono puhallus niin diagnostiika on valmis.

  6. kyllä marco hammaslääkärillä voi olla asentanut jäljityslaitteen polpolle, samalla kun sinun hampaita on korjailtu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*