Free speech 18 joulukuun, 2020

 

Obaman toisella kaudella alkanut suvakkiaalto osui nopeasti myös nettipelaajiin, jotka alistuivatkin alta aikayksikön. Tämän jälkeen videopelien juoni ja kielenkäyttö on siistitty feministien johdolla.

 

Sinänsä tässä ei ollut mitään yllättävää, koska suurin osa pelaajista on säälittäviä gamma- ja sigmamiehiä.

 

Betamiehet ostavat videopelaajatytön kylpyvettä

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt. Nyt nössöpelaajat haluavat suojata omia tunteitaan kieltämällä nössö-sanan!

 

Nössöpojaksi kutsuminen on vihapuhetta!

 

 

Kuvassa linkki RT-sivustoon

 

Nössöpoikia on nyt tullut auttamaan transu, joka identifioi itsensä kauriiksi!

 

Tämä sekopää transu nimitettiin internetin suurimman pelialustan Twitchin ”turvallisen pelaamisen komiteaan”.

 

 

Kuvassa linkki RT:n sivustoon

 

 

 

10 thoughts on “Twitch kieltää nössömiesten kritisoinnin

  1. Raukkamaiset miehet pitää herättää hereille. Jos eivät herää niin ei mitään armoa nössöille miehille. Koneen ääressä päivät pitkät istuminen ja naisen kylpyveden ostaminen 30 eurolla on miehen henkisen rappion pohja.

    Warhammerin merijalkaväki ei anna mitään arvoa heikoille ja luuserimiehille! Tämä on täyttä sotaa ja emme kaipaa heikkoja ja epävarmoja miehiä.

  2. Moni nössö mies istuu vain pelaamassa juuri sen takia että he ovat menettäneet kaiken miehisyytensä ja tämä on ainoa mihin pystyvät.

  3. Voiko joku vielä väittää että Edward Duttonilla ei olisi jokin pointti ja ihmisistä tulee hirveitä sekopäitä ja mielisairaita. Nykyisin mielisairas ihminen on mukamas täysin normaali.

  4. Suurin ongelma on pelkurit ja raukat suomalaiset miehet. Miksi suomalaiset miehet alistuvat ja pelkäävät? Naisia ja lapsia pitää suojella!

  5. Mitä raukkamaiset miehet luulevat aaavansa ostamalla naisen kylpyvettä? Naiset halveksivat tällaisia heikkoja ja nynnyjä miehiä. Naisten pikkuhousut kostuvat siitä, että mies on itsevarma, johtaa, ei alistu, tietää minne hän menee ja miten menee. Älkää miehet alistuko ja pelätkö! Lopettakaa kylpyvesien ostelu joltain huomiohuorilta. Näistä heikoista ja raukkamaisista miehistä pitää päästä eroon. He ovat vain oikeiden miesten tiellä.

  6. RT:n toimittaja huomauttaa, että jos kauristransun sarviin on uskominen, hän on mies joka kuvittelee olevansa nainen, mutta samalla on kuitenkin uroskauris. Nynnyillä betamiehillä menee nyt lujaa.

  7. Twitch on yksi pahimmista suvakki alustoista. Myös suomen twitch on täynnä suvakkeja ja feministejä jotka bannaavat kaikki jotka sanovat n-sanan

  8. SKEn eduskuntavaali valvojaiset striimattiin twitchiin ja suvakit kävi chätissä sanomassa että ei tuollaista rasismia saa striimata twitchiin. Maailma on mennyt ihan sairaaksi. No lähinnä siis länsimaat ovat menneet sairaaksi aivopesun myötä.

Comments are closed.