Free speech 19 joulukuun, 2020

 

Laiton Lehti on pitkään valittanut, että tyhmien puolue persut ovat Suomen kovimpia koronahysteerikkoja.

 

Persuille ei riitä edes suvakkien suunnittelema poliisivaltio, vaan he haluavat totaalista poliisivaltiota.

 

 

Eli persut antavat jälleen lisää voimaa omille vainoajilleen.

 

Tämän täytyy olla poliittisen puolueen tyhmyyden ennätys!

 

 

Nyt on kuitenkin tullut persuista esiin yksi älyn pilkahdus: Ano Turtiainen. (Tosin hänet on erotettu persujen eduskuntaryhmästä.)

 

Toivotaan kuitenkin, että Turtiainen saa persut ja muut kansallismieliset järkiinsä.

 

 

 

Puhe:

Arvoisa puhemies. Korona on saanut maailman sekaisin. Huijarit käyttävät koronaa härskisti hyväkseen ja sen varjoon piilotellaan kaikenlainen suhmurointi ja vastuuttomuus, ja jopa vuosikausia kestänyt velaksi eläminen. Vastuuttoman tuhlaamisen seuraukset yhdistettynä poikkeustoimien seurauksiin ovat kohtalokkaat pienille ja keskisuurille yrityksille. Konkurssiaalto uhkaa. Taloudellisen tuhon ketjureaktio tulee näkymään kaikkialla.
Sosialistihallitus on käyttänyt pandemiaa härskisti hyväksi oman ideologiansa ja poliittisten päämääriensä toteuttamiseen. Maamme uhkaa joutua Euroopan velkaunionin osavaltioksi. Suunniteltu elpymisrahasto olisi karmea askel kohti liittovaltiota. Jopa ilmastolla huijaamista on kutsuttu elvyttämiseksi. Niinkin hulluja puheita olen täällä salissa tällä viikolla kuullut, että me muka pystymme pysäyttämään ilmastonmuutoksen! Pakko kysyä – mikä on se taikatemppu, millä se tehdään?
Arvoisa puhemies. Mitä tapahtuu, kun pienyritykset kuolevat? Se tarkoittaa sitä, että ylikansalliset jättiläiset saavat markkinat entistä tiukemmin haltuunsa. Eli rikkaat rikastuvat, suuret suurenevat ja vastaavasti pienet katoavat ja köyhät köyhtyvät. Tuloerot tulevat kasvamaan rajusti ja tapahtuu historian tuhoisin omaisuuden uusjako. Jossain vaiheessa myös asuntomarkkinoilla tulee tapahtumaan hirveitä. Suomalaisilla on noin sata miljardia asuntovelkaa ja siihen yhtiövelat päälle. Kun ihmisiltä menevät yritykset alta, millä he sen jälkeen lyhentävät velkojaan? Viimeaikaisista uutisista päätellen pandemiaa on tarkoitus jatkaa vielä vuosia. Onkohan sillä tarkoitus saada lopullisesti tuhottua yksityinen sektori?
Täällä salissa meidän jokaisen pitäisi olla aidosti huolissaan suomalaisista yrityksistä. Suomessa vienti on pudonnut, matkailu hyytynyt, työttömyys lisääntynyt, ja velkaa on otettu lisää miljardeja ja taas miljardeja. Kaikki tämä on tehty ”pandemian” varjolla. Arvoisa puhemies. Nyt valmistellaan ”valmiuslakia” sen takia, että muutama kymmenen ihmistä on Suomessa tehohoidossa. Maassamme kuoli viime vuonna 54 TUHATTA ihmistä, kun koronasta ei ollut tietoakaan. Eihän tässä ole järjen häivää!
Minä ehdotan seuraavia toimia. Suojataan erittäin tehokkaasti vanhukset ja riskiryhmät, mutta annetaan lopun yhteiskunnan jatkaa normaalia elämää ja toimintaa. Miettikää hyvät kollegat! Keväällä STM, lääkärit ja tiedemiehet meuhkasivat maskien hyödyttömyydestä. Nyt sitten ollaankin täysin päinvastaista mieltä. Tauti on saanut alkunsa Kiinasta ja jopa täällä eduskunnassa lähes jokainen poseeraa kiinalainen maski naamalla lietsomassa kansaan hysteriaa. Hupsuimmat ovat jopa esittäneet maskipakkoa, vaikka maskien käyttöön ja sen valmistusmateriaaleihin liittyviä terveysselvityksiä ei olla kunnolla edes tehty.
Koronakuolleisuus on erittäin pientä ja se koskettaa vain niitä ihmisiä, jotka olisivat aikaisemmin kuolleet keuhkokuumeeseen tai influenssaan. Jokainen täyspäinen tajuaa, että nyt on yksi maailman historian suurin puhallus käynnissä. Arvoisa puhemies. Vaikka edessämme onkin rajut ajat, meidän on silti uskottava tulevaisuuteen ja alettava jo nyt valmistautumaan uuteen nousuun. Kaikki tulee rakentaa omavaraisuus huomioiden. Yrittäminen ja suomalainen työ ovat avainsanoja. Pienyrittäjien tukemiseksi arvonlisäverovelvollisuuden alarajan tuntuva nostaminen kuuluisi tehdä välittömästi. Raja pitäisi nostaa 60 tuhanteen euroon, kuten on kolmessatoista EU:n talousalueen maassa, kun maakohtainen ostovoima huomioidaan. Lisäksi veroja olisi ostovoiman vahvistamiseksi ja talouskierron vauhdittamiseksi uskallettava alentaa reilusti.
Kiitos ja Hyvää Joulua kaikille.

 

 

 

 

8 thoughts on “Ano Turtiainen: Koronahysteria on maailman suurin puhallus

 1. Turtiainen ansaitsee päästä jatkokaudelle.
  Onhan hänellä sentään paremmat hoksottimet kuin viimeisillä valtioneuvostoilla kokonaisuudessaan.

  Ossi Tiihonen pitäis puolestaan pistää persujen puheenjohtajaksi. No, jos edes eduskuntaan ensin.

  Odotukset kuitenkin hyvin matalalla, persut tuntien.

 2. Luottamus persujen älykkyyteen on hyvin matalalla. Ano Turtiainenkin uskoo vielä osittain koronahysteriaan, mutta ainakin hän myöntää, että on täysin järjetöntä tuhota totaalisesti koko maan talous ja sulkea koko maa kun mitään pandemiaa ja virusta ei edes ole olemassa.

 3. Ongelmana on, että myrkylliset, pahat mutanttinoidat ovat vallanneet Perussuomalaiset kuten tohtori Edward Dutton on yleisesti kertonut. Lisäksi persut näyttävät olevan terminaalisen tyhmiä.

 4. Luulen persujen olevan liian tyhmiä käyttääkseen päättelykykyä ja todetakseen koronahuijauksen olevan huijaus ja he ajavat täysillä poliisivaltiota ja sensuuria.

 5. Eduskunnan puheet ovat olleet pitkään pannissa.

  On Jo selvää, että Turtiainen liian kansallismielinen persujen puheenjohtajaksi, siihen vaaditaan täysveristä glogalistia.

 6. https://www.suomenuutiset.fi/ano-turtiaisen-yhtio-myy-kasvosuojaimia-tallakin-hetkella-ja-kayttaa-saamaansa-ely-tukea-uusien-suojaimien-tuotekehitykseen/

  ”– Yrityksemme käyttää ELY-keskuksen myöntämää koronatukea uusien tuotteiden, kuten suojainten kehittämiseen ja tuotannon digitalisoimiseen. Palkkakuluihin käytetään 25 000 euroa uusien tuotteiden valmistamiseksi ja niiden markkinointiin, Turtiainen kertoo.

  Gometal myy verkkokaupassaan kasvosuojuksia tälläkin hetkellä.”

 7. Ano on Eduskunnassa ainoa kansan asialla oleva.
  ”- En käytä myöskään mitään visiiriä. Olen sosiaalisessa mediassa vitsaillut, että jos näette minut visiirin kanssa eduskunnassa, lupaan, että kuulosuojaimet ja moottorisaha on myös mukana.”

  ”Juvalainen kansanedustaja Ano Turtiainen kieltäytyi käyttämästä kasvomaskia eduskunnassa – varapuhemies huomautti häntä
  https://www.juvanlehti.fi/2020/11/26/juvalainen-kansanedustaja-ano-turtiainen-kieltaytynyt-kayttamasta-kasvomaskia-eduskunnassa-varapuhemies-huomautti-hanta/

Comments are closed.