Marco de Wit 19 joulukuun, 2020

 

Luukkarinen:

Valmiuslaki on pikkuhiljaa tulossa Suomeen. Suomalaisia ollaan hiljaa valmisteltu tulevaan maski pakollisuuteen ja lukitukseen. Luukkarinen Suomi Uutiset ovat jo kauan puhuneet valmiuslain käyttöönotosta, vaikka uutisointi siitä on ollut todella epäsuoraa. Suomen eduskunta on näemmä kokoontunut ja pelästynyt kauhiaa pöpöä. No ei voi mitään.

Suomi ottaa valmiuslain käyttöön samoihin aikoihin kuin viime vuonna. Ihan kuin olisi vuosittainen tapahtuma tämä lukitseminen… Erikoista…

Eihän se voi olla mahdollista. Luukkarinen Suomi Uutiset jatkavat uutisointia Suomesta ja muista asioista joka päivä.Nämä uutiset tarjoaa tänään Luukkarinen.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Luukkarinen: Koronapoliisivaltio tulossa

  1. Luukkarisella on monia hyviä videoita joilla hän yrittää varoittaa suomalaisia henkisestä rappiosta ja nopeasti tiukentuvasta poliisivaltiosta. Pankkiirieliitti ja suomalaiset maanpetturit joutuvat lopulta erittäin ankaraan vastuuseen rikoksistaan. He luulevat vielä jo voittaneensa ja lähes eliminoineensa suomalaiset!

  2. Näitten puhuvein päitten videoita ei jaksa katsoa. Jos ne kerran leikkaa-liimavat videoita kasaan, miksi niiden pitää tunkea se oma pärsä siihen mukaan? Se ei tee viestistä yhtään virallisempaa. Päinvastoin.

    Videon voi tekstittää painottamaan tärkeitä asioita. Ja ääni kuuluu videonkin yli. Mutta näiden puhuvien päiden katselu, se on ajan haaskuuta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*