6 thoughts on “Päivän kuva

  1. Miksi monessa kuvassa on valkoinen nainen ja musta mies? Tilastojenkin mukaan keskimäärin valkoinen nainen avioituu mustan miehen kanssa hyvin harvoin. Valkoinen nainen haluaa keskimäärin avioitua valkoisen miehen kanssa.

  2. Tämä propaganda on ollut pällänsä jo yli 20 vuotta. Jo silloin esim. Aamulehti laittoi jokaisen sunnuntainumeron etusivulle jonkun jutun jossa ”ulkomaalainen” teki sitä tai tätä Suomessa. Ko. julkaisun selaaminen loppui siihen.

    TV-mainoksissa on aina afrikan edustaja valkoisen naisen kanssa ja jos on valkoinen mies niin intialainen tai aasialainen nainen.

    No, ei tarvitse katsoa kuin julkkisliittoja. Kuinka moni negirdo mies – valkoinen nainen liitto on pysynyt kasassa ja kuinka moni on hajonnut? Ja kuinka moni tällainen liitto on väkivaltainen. Meille kerrotaan kaikki ihan avoimesti mutta siltikään kansa ei ymmärrä. Miksi?

  3. Miksi valtamedia aivopesee varsinkin valkoisia naisia tuhoisiin sekarotuliittoihin? Afrikkalaisilla on keskimäärin nopea elämänhistoria ja keskimäärin paljon alhaisempi keskimääräinen älykkyysosamäärä.

  4. Tämä mustien pakotus mainoksissa on Usasta lähöisin kuten suurin osa muustakin mädätyjsestä kuten feministiset ja vasemmistolaiset Hollywood elokuvat. Aika jättää Usa oman onnensa nojaan.

Comments are closed.