Free speech 19 joulukuun, 2020

 

Laiton Lehti on vuosien ajan muistuttanut ihmisiä, ettei poliisiin voi luottaa.

 

Yksi syy tähän on se, että suurin osa poliiseista omaa alhaisen älykkyysosamäärän.

 

Jos et usko, niin katso alla oleva video. Jos tiedät lisää kyseisestä poliisista, niin voit lähettää tiedot osoitteeseen [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Video: Tyhmä poliisi uhkailee ja herjaa läskiksi!

 1. Näistähän huomaa heti että nämä on jotain raukkamaisia pelkuripoliiseja. Heti jos on joku matu vastassa tai kova tilanne, niin tällaiset ovat ensimmäisenä juoksemassa karkuun. Kaikki nykyiset poliisit ovat Suomen valkoisen kansan vihollisia. He ovat poliittisia poliiseja, maanpettureita. Älä missään nimessä luota poliisiin. Eivät he ole puolellasi.

 2. Mitä voimme tehdä rikollisille jotka ovat eliminoimassa meitä, joilla on rajaton valta ja aseet? Uhkailemalla ja pelolla et hallitse kansalaisia loputtomiin ja lopulta joudut ankaraan vastuuseen rikoksistasi.

 3. Poliisi tulee paikalle kun joku on näpistänyt, mutta kun pankkiirieliitti tekee miljardien rikoksia, Poliisi oikeasti suojelee pankkiirieliittiä ja eliminoi ihmiset jotka yrittävät tutkia pankkiirieliitin rikoksia ja poliisit jopa myönsivät tämän kun yksittäinen rehellinen komisario yritti tutkia Sauli Niinistön rikoksia. Muut poliisit eliminoivat hänet välittömästi.

 4. Poliisit eivät saa olla liian älykkäitä tai he olisivat uhka myös rahaeliitille. Kansan terrorisoimiseen riittää tyhmä poliisi.

 5. Tämä poliisi on vallinnut väärän ammatin itsellensä, helposti saattaa tarttua aseeseen tai pahoinpidellä asiakkaansa, tässä kohteena alaikäinen lapsi

 6. Millähän tavalla tämä mies-olettu tässä tilanteessa turvasi Suomen kansalaisten perusoikeuksia? Ei taida ole kaverilla kotiasiat ihan kunnossa tai elämä ei ole onnellista.

  Toivottavasti tämä videokuvaaja tekee tutkintapyynnön herjauksesta. Ja sen jälkeen kun poliisilaitokselta tulee hylsy kantelee eduskunnan oikeusasiamiehella jonka jälkeen oikeuskanslerille ja sitten vielä EU:n ihmisoikeus tuomioistuimeen.

  Tämä suomalaisia alistava käytös poliisin puolelta on saatava loppumaan. Niiden tehtävä on suojella suomalaisia.

 7. Katsokaas idiooteille puhutaan kieltä jota he ymmärtävät. Poliisi on todennäköisesti 2,56 kertaa älykkäämpi kuin tämä idiootti.

 8. Oksettava öykkärimies.
  Tämä kansa on täydellisen hukassa kun hyväksyy nykyiset vallankäyttäjät.

Comments are closed.