Free speech 20 joulukuun, 2020

 

Koronapandemiaa ei ole missään vaiheessa ollutkaan.

 

Paitsi tietysti hysteerikkojen mielessä.

 

Nyt tämä ”toinen aalto” on vielä naurettavampi kuin ensimmäinen.

 

 

Viime aikoina on ollut nähtävissä, että useampi kansallismielinen on alkanut luopumaan tai ainakin vähentämään koronahysteriaansa.

 

Ikävä kyllä persuissa koronahysteria jyllää ehkä kovempana kuin missään muussa puolueessa. Persut suorastaan vaativat valtavia koronarajoituksia ja niitä ylläpitäviä poliisivaltiota, vaikka se tulee varmasti hyökkäämään myös heidän kimppuunsa.

 

Onneksi eduskunnassa on kuitenkin yksi järkevä persu. (Tosin hänet on erotettu persujen eduskuntaryhmästä.)

 

Ano Turtiainen: Koronahysteria on maailman suurin puhallus

 

 

Toinen erittäin hyvä persu on Ossi Tiihonen. Ehkä yhdessä Turtiaisen kanssa hän saa persutkin järkiinsä.

 

Tosin persujen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Jani Mäkelän reaktio ei ole kovin lupaava.

 

 

Antero T ihmettelee myös miksei Tiihonen ole onnistunut herättämään persuja.

 

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Koronapaniikki kiihtyy persuilla?

 1. Puolisuvakitkin ovat heränneet koronahysteriaan, lääkemafiaan ja todelliseen pahuuteen, mutta juuri persut ovat kaikkein fanaattisimmin ajamassa koronahysteriaa, rajoitteita, poliisivaltiota jne!

  Ovatko käytännössä kaikki persut mielisairaita, terminaalisen tyhmiä ja äärimmäisen epärehellisiä? Tohtori Edward Dutton on oikeassa myrkyllisistä mutanteista, jotka ovat vallanneet myös persut.

 2. 84 vuoden mediaani-ikä? Kuka kirottu edes elää niin pitkään? Suuret ikäluokat ovat juuri nyt kuolemassa vanhuuteen!

 3. Jani Mäkelällä on kolme lasta. Eikö hän ajattele edes omien lastensa tulevaisuutta? En kuitenkaan toivo myrkkypiikkejä edes Jani Mäkelän lapsille, vaan että tämä ajattelisi edes omia lapsiaan ja pelastaisi nämä poliisivaltiolta ja satanistien myrkkypiikeiltä, sekä kaikki muutkin myrkkypiikeiltä.

 4. Perussuomalaisissa on jäsenistön lisäksi ehkä kaikkein kuvottavin, moraalittomin ja epärehellisin johto ja se on paljon sanottu kun koko Eduskunta on täysin läpeensä mätä.

  1. Vihervasemmisto on aidosti suomalaisvihamielinen mutta persut luulevat, että puolue on kansallismielinen vaikka ei siinä kyllä sełlaista ja se on todistettu TOISTUVASTI.

   Persufanit ovat oikeasti kehitysvammaizia, vaikka Halla- Aho kusettaa, ja kusettaa vaikka 20 kertaa, ne uskoo vieläkin sitt huijaria.

   (Pahoittelut typo )

 5. Miten joku voi olla vielä koronahysteerikko, varsinkin kansallismieliseksi tai konservatiiviksi itseään väittävä?

 6. Perussuomalaiset erottavat kaikki vähänkään älykkäämmät ja oikeaan suuntaan olevat kuten Tuukka Kurun. Mielisairaat, sekopäät ja idiootit kyllä otetaan puolueeseen!

  1. Mutta nehän palkkasi kasvisyöjä ex-vihreä Riikka Purran poliittiseksi suunnittelijaksi 2016. Nyt Purra on jo varapuheenjohtaja. Persuista tulee kohta vihreä. Jee ?

   Ongelma on vaan siinä, että kasvissyöjän aivot ei saa niitä oikeita rasvoja, joten uusia aivosoluja ei synny.
   https://youtu.be/g4QwJ9ukN8g

 7. Perussuomalaisten umpimätä johto katsoo kaikki älykkäämmät ja kansallismieliset ihmiset uhkaksi itselleen ja pyrkii heistä eroon.

 8. Sanokaa se suoraan, persut ovat Suomen kansan vihollisia, aina olleet. Lapio on lapio.

  He ovat myöskin liittoutuneet (((aidon vihollisen))) kanssa.

  Avoin suomalaisuus on (((vihollisen))) kehittämä doktriini joka hävittää suomalaiset kartalta. Ruotsidemokraatit käyttävät samaa doktriinia, ja yleisemmin puolueesta samoja johtamistapaa kuin persuissa – väärästä mielipiteestä pihalle-taktiikkaa.

  1. Nythän se taitaa olla Ruotsidemokraatit entistä nato-myönteisempikin puolue, ainakin mitä on voinut eri yhteyksistä päätellä ja miten esim. eräs Janus Putkonenkin asian määritteli alkuviikon lähetyksessään.

 9. Vielä jonain päivänä paljastuu keiltä maanpetturi-Persut saivat rahansa itsensä myymiseksi ja Suomen valkoisen kansan tuhoamiseksi. Tämä muistetaan kyllä.

 10. Suomalaisten pitää kansalaispidättää virkamiehet ja poliitikot, sekä hankkia rikollisille erittäin ankarat tuomiot. Poliisit, oikeuslaitos ja poliitikot eivät tule koskaan antamaan Suomen valkoiselle kansalle oikeutta. He ovat läpeensä mätiä. Vielä 90-luvun laman aikaan pankkiirit sopivat poliitikkojen kanssa, että Suomen kansalle ei tule antaa oikeutta. Suomen hallinto oli läpeensä mätä jo 60-70-luvuilla. Oikeusjutut sovittiin etukäteen!

 11. Miksi persut ovat kaikista kaikkein koronahysteerisin ja eniten poliisivaltiota vaativa puolue, joka marssii nykyisin rappioparaateissa, kannattaa homoadoptiota ja homoavioliittoja? Ja tällainen puolue yrittää esiintyä konservatiivisena! Heissä ei ole mitään konservatiivia ja perinteistä! Henkisesti läpeensä mätä puolue.

 12. Perusta tuonne sivun ylälaitaan korona -osasto ja siirrä nämä korona jutut sinne. löytyvät helpommin. Ei kiinnosta nuo ’päivän kuvat’ ja muu roska.

 13. Täytyyhän sitä nyt jokin valeoppositio täällä olla, että saadaan se aktiivinen kansallismielinen osa kansasta kiinnitettyä johonkin huitomaan tyhjää.

  Jollei puolueita ja mediaa olisi tässä sumuverhona kansan ja pankkiirien välissä. Kansa olisi jo ajat sitten ryhtynyt avoimeen kapinaan tätä rahaeliittiä vastaan.

  Poliitikkojen pääasiallisena tehtävä toimia iskuja pehmentävänä puskurina ja näkyvyyden estävänä sumuverhona kansan ja finanssimaailman välillä. Poliitikkojen tärkeimpänä tehtävänä on ylläpitää kansanvallan illuusiota, ottaa finanssimaailmalle tarkoitetut iskut vastaan ja estää rahvasta näkemästä vallan kulissien taakse.

  Poliitikoille maksetaan hyvin siitä hyvästä, että he jaksavat kärsiväisesti kuunnella kansalaisten valituksia, lohdutella heitä epämääräisillä lupauksilla ja valaa uskoa huomispäivään. Näin toimiessaan he antavat täydellisen työrauhan rahan mekanismeja palvelevalle (((kasvottomalle))) finanssieliitille.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

Comments are closed.