4 thoughts on “Normaali taksikuski

  1. Suomalaisten pitää ymmärtää, että käynnissä on suomalaisten kansanmurha ja suomalaisten pitää ymmärtää mikä suomalaisten tulevaisuus on omassa maassaan jos eivät herää. Pankkiirieliitti ja Suomen maanpetturit ovat eliminoimassa ja hävittämässä suomalaiset. Teistä ei jää mitään jäljelle. Voin luvata, että teistä ei jää edes ristiä haudan päälle.

    1. Tämähän on se kamalin asia mitä suomaalaiset eivät ymmärrä. Olen puhunut toistakymmentä vuotta ihmisten kanssa ja tiedustellut että miksi ne vuodesta toiseen äänestää samoja puolueita. Yksi syy on se että ”jos ei äänestä jotain neljästä suurimmasta niin ääni menee hukkaan”. Toinen on ”Mutta jos joku uusi ryhmä tulee valtaan niin sitten meillä on anarkia”. Ja niiden eläkeläismummojen idiotismi on kyllä vertaansa vailla ”Se kun on niin kaunis poika/tyttö”. Ja kun tällaisilla argumenteilla/älykkyysosamäärällä äänestetään niin vallassa on kataiset, urpilaiset, niinitöt. jätemäet ja soinit.

      Suomalaisten pitäisi ihan ensimmäiseksi keskittyä syntyvyyden lisäämiseen. Se on kaikkein tärkeistän. Helsingissä ja Tampereelal syntyvyys on ollut jo monena vuonna alle 1.3 lasta/nainen joka tarkoittaa että nämä kaupungit menettään ensimmäisinä muun-maalaisille. Suomalaiset kuolevat näissä sukupuuttoon. Tilannetta ei voi enää muuttaa jos syntyvyys yhtenäkin vuonna on alle 1.3.

  2. Tämä on se uusi normaali Suomessa, vaikka ei tämä minusta normaalilta näytä. Kamelin käytös kun syljeskelee. Ja muuten täyttää sian tunnusmerkistön asenteessa ihmisiä kohtaan.

Comments are closed.