Free speech 21 joulukuun, 2020

 

Pitkään on tiedetty, että poliisien keskimääräinen älykkyysosamäärä ei päätä huimaa. Syynä on, että poliiseja tarvitaan paljon ja palkka on alhainen. Tämän takia poliisien keskimääräinen älykkyysmäärä on lähellä väestön keskimääräistä älykkyyttä eli noin 100 pistettä.

 

Ongelmaa pahentaa kuitenkin, että nykyään poliisikouluun yritetään saada ns. vähemmistöjä, joiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on selvästi alhaisempi kuin valkoisilla miespoliiseilla.

 

Tutkimuksia asiasta on kuitenkin tehty lähinnä Amerikassa. Yhden tutkimuksen mukaan 1960-70-luvuilla amerikkalaisten poliisien älykkyys romahti. Tietysti vähemmistöjen värväämisestä johtuen.

 

Linkki New York Timesiin

 

 

Lukija kirjoittaa:

Nyt poliisien älykkyys on niin alhainen, ettei rivipoliisiksi edes uskalleta ottaa kovin älykkäitä, koska he eivät kuitenkaan kestäisi tyhmien kanssa ja lisäksi kyseenalaistaisivat käskyjä.

Yhdysvalloissa henkilö ei päässyt poliisikouluun koska hakijan älykkyys oli noin 125, jolloin häntä ei päästetty poliisiksi liian korkean älykkyyden takia. Mm. Yhdysvalloisa siis karsitaan vähänkään älykkäämmät hakijoista.
Liian älykkäät poliisit olisivat vaaraksi myös rahaeliitille ja heidän hallitsemille tiedustelupalveluille, sekä saattaisivat kyseenalaistaa käskyjä tai olla tarpeeksi älykkäitä tietääkseen kansalaisten oikeudet. Liian älykkäät poliisit saattaisivat esimerkiksi kiinnostua liikaa rahaeliitin talousrikoksista, sekä huume, ihmis, ase jne. kaupoista.

 

Linkki ABC Newsiin

 

 

Lue lisää:

Video: Tyhmä poliisi uhkailee ja herjaa läskiksi!

 

 

 

5 thoughts on “Pääsevätkö älykkäät Kimmo Himbergin poliisikouluun?

 1. Muista että poliisi on vihollisesi, maanpetturi ja Suomen valkoisen kansan tuhoaja. Poliisi on se joka on tuhoamassa ja vainoamassa suomalaisia. Älä koskaan luota poliisiin ja alistu! Ainoa rehellinen poliisi, komisario Lintilä yritti tutkia Sauli Niinistön rikoksia ja Poliisi eliminoi hänet välittömästi. Poliisi jppa myönsi, että he toimivat poliittisista syistä suojellakseen maanpetturia Sauli Niinistöä tutkinnalta! Tavalliset kansalaiset ovat kuitenkin virkamiehille vapaata riistaa ja ihmisaastaa. Virkamiehet ja poliitikot tässä ovat se ihmissaasta jotka ovat nyt kansanmurhaamassa Suomen kansan!

 2. Älykkäät poliisit pitää pistää tutkimaan juutalaisen ”Pojun”, Sauli Niinistön, Björn Wahlroosin, natottajien, EU:n ja muiden pankkiirien ja liikemiesten rikoksia, sekä esimerkiksi Mossadin ja muiden pedofiilirinkejä.

 3. Mm. Suomessa juuri Poliisin talousrikostutkinnasta on leikattu vaikka talousrikostutkinta on ainoa Poliisin toiminta joka on tuottanut enemmän rahaa kuin siihen on käytetty. Suomen on siis kiistatta jo nyt järkevää käyttää poliiseja varsinkin suuryritysten talousrikostutkintaan. Verottaja ja Poliisi kuitenkin epävirallisesti suojelevat rahaeliittiä ja lait on tarkoitettu vain tavallisia kansalaisia vastaan. Kun Verohallinto joutui tutkimaan Ehrnrothin talousrikoksia, verottaja vain silitteli hänen päätään. Tämä on täysin sairas, siis kuvottavan, oksettavan sairas talousjärjestelmä jossa globalistit omistavat aivan kaiken ja sinulla ei ole mitään oikeuksia.

 4. Uskon myös että presidentti Sauli pitää huolen Valtakunnansyyttäjäksi nimitetään tarpeeksi tyhmä, ettei se osaa tulkita oikein edes rikoslain 1 luvun 1 pykälää.

  AIHEESTA:

  Suomen perustuslain 2 §  mukaan julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. 

  Joten syyttäjien toiminnan tulee perustua lakiin.  

  Suomen rikoslain 1 luvun mukaan Suomen rikoslaki soveltuu jos ”on tehty rikos.”  
   

  Euroopan ihmisoikeussopimuksen 6 artiklassa on säädetty että:
  Jokaista rikoksesta syytettyä on pidettävä syyttömänä, kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti näytetty toteen.

  Euroopan ihmisoikeussopimus on ylintä oikeutta Euroopassa. Se on virkamiehiä suoraan velvoittavaa oikeutta.  

  Joten syyttäjä ei nyt saa katsoa että Marco ”on tehnyt rikoksen” ja soveltaa Marcoon Suomen rikoslakia. Joten syyttäjä ei saisi nyt soveltaa Marcoon Suomen rikoslakia ja syytellä Marcoa Suomen rikoslain nojalla.

  Nyt kuitenkin syyttäjä ilmeisestikin katsoo että Marco ”on tehnyt rikoksen” ja soveltaa Marcoon Suomen rikoslakia. Se on vastoin syyttömyysolettamaa. 

  Koska syyttäjä katsoo että Marco ”on tehnyt rikosen”, niin syyttäjä on jäävättävä.

  Vertaa:

  Asianajajaliiton lausunto eduskunnalle vuodelta 2003:

  Lain sanamuodoissa tulee ottaa huomioon yleinen syyttömyysolettama. Tämän vuoksi laissa ja sen
  perusteluissa sanan rikoksentekijä tulee olla muodossa rikoksesta epäilty ja sana rikos muodossa epäilty rikos.

  http://www.asianajajaliitto.fi/viestinta/tiedotteita_ja_lausuntoja/arkisto/2003?737_m=942

  Kyseinen Asianajajaliiton lausunto koski tätä hallituksen esitystä : Rikoksen johdosta tapahtuva luovuttaminen Suomen ja muiden EU-maiden välillä 

  Rikoslaki
  1 luku 
  Suomen rikosoikeuden soveltamisalasta
  1 § 
  Suomessa tehty rikos
  Suomessa tehtyyn rikokseen sovelletaan Suomen lakia.

 5. Nohin kolmeen kohtaan voi yleisesti sanoa:”Sarkasmille on aina lupa nauraa”. Neuvostoliton aikaan selvittiin viiltävällä sarkasmilla. Se antoi uskoa tulevaisuuteen.

Comments are closed.