Free speech 22 joulukuun, 2020

 

 

Netflixin uusimmassa TV-sarjassa neekerinainen tulee esittämään Tudor-aikakauden Englannin kuningatarta.

 

 

Kaikki tämä, valkoisten kulttuurien, kansojen jne. herjaaminen pankkiirieliitin toimesta, sekä patsaiden kaataminen ja maalausten tuhoaminen ja hävittäminen ovat täysin loogista.

 

Jotta pankkiirieliitti voi saattaa voimaan yhä tiukemman, sairaan totalitarismin ja aivottoman yhteiskunnan, kaikki kaunis, kaikki terve, kaikki älykäs ja inspiroiva, sekä kaikki vanha pitää ensin pyyhkiä pois, jotta he voivat saattaa voimaan ”uuden”, heidän yhteiskuntansa, heidän sairaan kulttuurinsa ja satanistisen suvakkiuskonnon.

 

 

 

 

9 thoughts on “Englannin aateliset ja kuningatar olivatkin neekereitä?!

  1. Tulemme tekemään vielä joskus upeaa valkoista taidetta kun tämä sairas globalistinen kansanmurha ja helvetti on ohi.

  2. Mikä ihmeen syndrooma tässäkin asiassa vallitsee. Ne afrikkalaiset jotka pääsivät orjiksi Amerikkaan oliva onnekkaita. Ne jotka joutuivat toisten afrikkalaisten orjiksi, saivat huomattavasti huonommat olot. Afrikkalaiset itse myivät orjia valkolaisille, koska halusivat tienata rahaa. Sekä saada valkolaisten tekniikkaa, joka auttoi heitä heimosodissa.

  3. Netflixihän asettaa neekerit täysin ilman syyttä naurunalaiseksi. Neekerithän ovat erittäin älykkäitä ja erittäin tasapainoisia, mutta Englannin Tudor-ajan yläluokkaa tai muinaisia roomalaisia he eivät tietenkään olleet. Miksi Netflix haluaa näyttää neekerit täysin pellen roolissa?

  4. Pankkiirit tekevät rasisteille suuren palveluksen julkaisemalla tätä valheellista roskaa.

Comments are closed.