Free speech 22 joulukuun, 2020

 

Aiemmin naureskeltiin Ylelle ja viranomaisille, kun he neuvoivat raiskausuhan alla olevia naisia vain nostamaan kätensä eteen ja sanomaan EI.

 

No nyt on vihdoin saatu todisteita käskyn tehokkuudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Päivän video: Taikakäsi

  1. Feministit ja suvakit tekevät muille naisille todella törkeitä temppuja ja saattavat muut naiset ja lapset vakavaan vaaraan toiminnallaan. Ei heitä ole koskaan kiinnostanut naisten elämät. Katsokaa historiaa niin koko feminismi on ollut pelkkää totaalista tuhoa. Jotkut järkevät konservatiivinaiset yrittivät kymmeniä vuosia varoittaa, että naiset ovat lähtemässä tuhon tielle lähtiessään feminismiin ja suvakismiin ja kaikki mistä konservatiivinaiset varoittivat naisia toteutui.

Comments are closed.