Marco de Wit 23 joulukuun, 2020

 

Usein suvakkinaiset ovat jopa hullumpia raivossaan kuin suvakkimiehet.

 

Suvakkinaiset käyttävät kuitenkin suoran väkivallan sijasta ovelampia keinoja, kuten väkivaltaan yllyttämistä, myrkyttämistä ja tuhopolttoja.

 

Tässä videossa näkyy miten suvakkinainen haluaa kostaa kahvilan omistajalle, joka oli kritisoinut Antiaterroristeja ja BLM-mellakoita.

 

 

 

3 thoughts on “Suvakkiterroristitar polttaa kahvilan

  1. Marco ihailee suvakkien strategioita, missä voi olla perää, mutta kommunismi ja sosialismi pääsevät pitkälti leviämään ja kasvamaan vain koska päästimme amerikkalaiset tähän maahan mädättämään lapsemme ja tuhoamaan vapautemme ja identiteettimme. Valkoiset amerikkalaiset ovat yhtä syyllisiä ja vastuussa suomalaisten mädättämisestä ja tuhoamisesta kuin sionistitkin. Koko eurooppa olisi kaunis paikka jos sairaita amerikkalaisia ei olisi koskaan ollut ja emme menettäisi yhtään mitään ilman heitä.

    Siirretään sosialistinen saasta Yhdysvaltoihin josta se on peräisinkin, valkoisilta amerikkalaisilta ja sionisteilta. Amerikkalaiset eivät ole koskaan tuoneet mitään hyvää tähän maailmaan, vaan he ovat pelkkä haitallinen loiskansa joka loisii muista.

  2. Tämän suvakin maailmankatsomus on sen verran rajallinen että se ei käsitä mitään muuta kuin sen minkä näkee ja mitä luulee. Siksi ei varmaan osannut katsoa edes kamerita tai luuli olevansa näkymätön ja että siksi ei jää tallenteelle. Toisaalta, mikäs se näiltä kerralla onnistuisi.

  3. Miksi Marco vastailee omien juttujensa kommentti-osioihin ikäänkuin joku muu vastailisi niihin kuin hän itse. Tämä ”nimetön” on ihan selkeästi Marco. Samat jutut ja kurjoitustyyli.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*