5 thoughts on “Viranomaisvaroitus: Älä laula jouluna. Puhuminenkin vaarallista!

  1. Kuten Olli Juntunen on kysynyt, missä se ”virus” sitten on jos se ei ole suussa ja nenässä, mutta se muka leviää hengityksen kautta. Silloinhan sen pitäisi löytyä suusta ja nenästä. Ei tässä huijauksessa ole mitään järkeä. Ihmiset ovat terminaalisen tyhmiä kun eivät tajua selvää huijausta.

  2. Kuinka moni tuntee jonkun jolla on todistettavasti ollut korona? Tai joka on joutunut siitä teholle? Siis, ei keuhkokuumeesta tai influensasta, vaan koronasta? Minä tai tuttavapiirimme emme tiedä yhden yhtä tapausta. Vaikka lehtien lööppien mukaan jokaisella suomalaisella varmaan olisi pitänyt se olla jo.

    No, toisaalta, testit ovat mitä ovat. Löydä siitä nyt tauti kun on hehtari-asteikko. Sama kun aikaa otettaisiin kalenterilla.

Comments are closed.