Free speech 24 joulukuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Ranskan Macron on jo kuukausia pitänyt vallan käsissään käyttämällä erittäin raajaa väkivaltaa mielenosoittajia vastaan ja haluaa nyt kriminalisoida poliisien kuvaamisen. Tämä brezneviläinen tilanteen normalisointi ei ole globalisteille ja suvakeille mikään ongelma, sillä se on sitä parempaa väkivaltaa. Juuri kuten Neuvostoliiton Leonid Breznev, kaikkien mielestä kansannousun tukahduttaminen Ranskassa on hyväksyttävää, sillä suvakismin ja globalismin oleminen uhattuna Ranskassa voi uhata globalismia ja suvakismia muissakin maissa, joten se pitää tukahduttaa vaikka erittäin raa’alla väkivallalla.

Kansallismieliset ja konservatiivit ovat myös pitkään epäilleet, että mm. julkisen liikenteen pakottamisella ja yksityisautoilun ja liikkumisen rajoituksilla ihmisiä pyritään hitaasti hallitsemaan totaalisesti.

 

Linkki Iltalehden juttuun

 

Nyt kun ihmiset eivät halua ottaa rokotetta, sirua, osallistua ihmiskokeeseen tai mitä vaarallista se onkaan, Ranska tekee juuri sen mitä globalistien on vuosia epäilty ja odotettu tekevän: Jos et ota myrkkypiikkiä, sirua tai osallistu koe-eläimeksi, liikkumistasi rajoitettaisiin, et voisi käyttää julkista liikennettä (ilmeisesti mitään) ja rajoituksia tullaan yhä kiristämään mitä enemmän ihmiset alistuvat. Juuri tämän takia globalistit ja suvakit ovat niin innoissaan julkisesta liikenteestä ja ihmisten keskittämisestä muutamaan suurimpaan kaupunkiin. Tämä tarjoaa lopulta totaalisen vallan ihmisistä ja kaikki ihmiset ovat helposti hallittavissa muutaman suuren kaupungin sisällä.

 

Ns. rokotepassit, pakkorokottamiset ja koronaleirit ovat tulossa. Sinut suljetaan yhteiskunnasta jos et ota myrkkypiikkiä. Myrkkypiikki ei ole pakollinen, ei vielä, mutta sinun kaikki oikeutesi viedään jos et ota myrkkypiikkiä. Et voi liikkua mihinkään, et mennä mihinkään, et matkustaa mihinkään, et oikeastaan voi tehdä lopulta yhtään mitään.

 

Rokottamattomista yritetään tehdä myös kammottavia terveysriskejä jotka pitää eristää lukittuihin oloihin, johonkin ”turvalliseen paikkaan”, kuten globalistien yksi päämaja, WHO totesi.