3 thoughts on “Päivän video: Roskaväkitytöt

  1. Todellakin pelkkää roskaväkeä. Ovat ottaneet mallia kehitysmaalaisilta. Minkälainen vanhempi edes pistää lapset kehitysmaalaisten kouluihin ja alueille? Lapset alkavat käyttäytymään kuin alkuasukkaat. Joissain osavaltioissa valkoisilla on myös erittäin heikko keskimääräinen älykkyysosamäärä.

  2. Jos vanhemmat yhtään ajattelevat lapsiaan, he eivät pistä lapsiaan kehitysmaalaisten hallitsemiin kouluihin ja asuinalueille. Yleensä kyseessä ovat laiskat rodun ja kansan petturit. Aina pitää löytyä joku muu keino kuin pilata lapsensa ja antaa heidän degeneroitua kehitysmaalaisten kanssa.

    Yhdysvalloissa laiskoja ja erittäin matalan älykkyysosamäärän valkoisia kutsutaan trailer trashiksi. Alhainen älykkyysosamäärä liittyy väkivaltaisuiteen ja vaistomaiseen käyttäytymiseen. Jos kyse olisi älykkäistä tytöistä, he ratkaisisivat ongelmansa muilla keinoilla. Juuri tämän takia yleensä tyhmät ihmiset joutuvat vankilaan.

  3. Taustan matalista miesäänistä päätellen tytöt ovat degeneroineet itsensä olemalla kehitysmaalaisten seurassa ja ovat omaksuneet eläimellisiä toimintatapoja.

Comments are closed.