Free speech 24 joulukuun, 2020

 

Vielä keväällä viranomaiset olivat järjissään eivätkä suositelleen laajamittaista kasvomaskien käyttöä. Valtamedian paineesta viranomaiset kuitenkin lopulta lähtivät mukaan maskihysteriaan. Siis vaikka mitään todisteita maskisuositusten hyödyistä ei ole olemassa. Itse asiassa päinvastoin. On täysin älytöntä vaikeuttaa omaa hengitystään.

 

Todiste: Maskit hyödyttömiä – Laiton Lehti?

 

Huvittavinta on, että monien kasvomaskien käyttöohjeissa nimenomaan sanotaan, ettei niitä ole tarkoitettu virusten ehkäisyyn.

 

 

Maskihysteriaa eivät faktat kuitenkaan voi estää.

 

 

Eduskunnassa on vain yksi järjissään oleva eli persujen eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen. Kaikki muut ovat aivottomia lampaita.

 

Linkki Juvan Lehteen

 

 

 

 

5 thoughts on “Yli 99% itsetuhoisten kasvomaskeista ei estä viruksia

  1. Tässä mietin vain että miten tyhmiksi ihmiset tuntevat itsensä kun näkevät minun kulkevan joka paikassa ilman maskia… Mahtaa niitä hävettää.

  2. Persuissa on edes muutama järjissään oleva. Tosin kummatkin ovat joko erotettu tai jäseniä. Saavatko he terminaalisen tyhmät ja mielisairaat poliisivaltion ja globalistien fanittajat järkiinsä?

    1. Ano ei ole enää persu. Kait siksi kun on edes jotain järkeä vielä päässä ?

  3. Pari tekstiä puuttuu maskeista, nimittäin ”Minulla on oikea tauti ja suojaan muita” sekä ”Perheeni/ystäväni pakottavat käyttämään maskia”.

Comments are closed.