3 thoughts on “Onko koronapandemia samanlainen farssi kuin sikainfluenssa?

  1. Yksi asia on ainakin varma. Kansalaiset halutaan nyt myrkkypiikille hinnalla millä hyvänsä vaikka väkisin. Kun psykopaattipedofiili-satanistit haluavat sinut piikille, ehkä ei kannata ottaa piikkiä. Onko tällainen minimi-ajattelu liikaa vaadittu ihmistä, vai ovatko ihmiset terminaalisen tyhmiä?

  2. Kyseessä on rikollinen kansanmurha ja ihmiskoe josta tullaan myös pankkiirit pistämään ankaraan vastuuseen. Kaikenlaisia rikoksia alkaa paljastumaan kun aletaan kaivelemaan. Päälle ihmiskauppa, pedofilia, rituaalimurhat ja rituaalikidutukset, huumekauppa, asekauppa, talousrikokset jne. joita poliisit eivät nyt suostu tutkimaan. Lopulta kansalaiset tulevat itse tutkimaan ja kuulustelemaan myös rikolliset poliisit.

  3. Kovasti virallinen Suomi yrittää välttää kertomasta, että tänne tulevat rokotteet ovat näillä näkymin mRNArokotteita…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*