6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Hyvesignalointia muiden rahoilla, muiden hengillä ja terveydellä. Todella edistyksellistä ja upeaa. Sitten kun näiltä nartuilta kysyy, että mahtuisiko teidän kotiinne yksi mamu tai matu sinun kustannuksellasi niin vastaa, että ei ei, sitä vartenhan on valtio!

 2. https://www.shkl.net/omistaminen/mita-tulee-ottaa-huomioon-ennen-kuin-ostaa-hevosen/
  🐴
  ”Hevosen pito on myös kallista, joten taloudelliset resurssit tulee punnita tarkkaan ennen hankkeeseen ryhtymistä. Kuukausittaisten kiinteiden kustannusten lisäksi tulee varautua vaihtuviin juokseviin kuluihin, esim. hevosen sairastuessa. Hevosta ei missään olosuhteissa saa hankkia hetken mielijohteesta.”
  🐴
  ”käytännön asiat hevosten hoidossa. Esim. ruokintakerrat? Hevosen pitää saada ruokaa usein ja pieninä annoksina. Hevonen tulee ruokkia siis vähintään kolme kertaa päivässä. Onko hevosilla juomavettä koko ajan saatavilla? Puhdistetaanko karsinat vähintään kerran päivässä? Ovatko tarhojen aidat ehjät ja turvalliset? Onko tarhoja tarpeeksi hevosmäärään nähden? Onko tallilla kokopäivä- vai osapäivätarhaus?”
  🐴
  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ravinetti/uutiset/artikkeli-1.1176524
  🐴
  29.08.2020 ””Imago on avainasemassa ja se, mitä mieltä ihmiset ovat hevosista. Meidän tehtävämme on tuoda viesti siitä, että hevosalaan kannattaa satsata. Eihän suomalaista maaseutua voisi ajatella ilman hevosta”, Husu-Kallio lisää vielä.”
  🐮
  http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/744/
  🐮
  10.01.2017 ”HUSU-KALLIO sanoi, että hän tuntee lehmät”🐮

 3. Mielisairaiden sekaantuminen muiden elämään ja tuhoamaan muiden elämiä, muiden lapsia pitää pysäyttää! Mitä ihmettä teemme suomalaisten orjageeneille? Orja-suomalaiset tuhoavat ne jotka haluavat elää vapaasti, hyvin ja rakentaa hyvää elämää vain omalle valkoiselle kansallemme! Pahimmat vihollisemme ovat petturit ja suomalaisten orjageenit. Suomalaiset haluavat alistua, palvella ja kumartaa muita, sekä uskovat sokeasti viranomaisia, auktoriteetteja, valtamediaa ja opettajia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*