Marco de Wit 26 joulukuun, 2020

 

On sitten mitä mieltä tahansa koronasta, niin yksi asia on varma: Sen varjolla luodaan maailmanlaajuista poliisivaltiota.

 

Jokaisen koronaa pelkäävän pitäisi pelätä myös poliisivaltiota ja taistella sitä vastaan.

 

Tässä yksi englanninkielinen sivusto, jossa kerrotaan miten koronan varjolla rakennetaan globaalia seuranta-, sensuuri- ja poliisivaltiota.

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Koronahysterian avulla luodaan maailmanvaltio

 1. Miksi ihmeessä suomalaiset alistuivat amerikkalaisille ja sionistimiehittäjille ja eivät nyt aja amerikkalaisia ulos maasta? Suomalaiset ovat säälittävä, pelkuri, alistuva orjakansa joka haluaa aina olla jonkun orja ja nöyristellä jotain muuta. Emme halua elää vapaasti ja terveellisesti.

  Myös Rockefeller on ollut lasten aivopesun ja lääketeollisuuden takana.

 2. Moni suomalainen poliisi ja lääkäri, muut virkamiehet ja poliitikot tulevat joutumaan erittäin ankarille tuomioille kansanmurhista ja sotarikoksista. Tästä ei ole mitään epäselvyyttä.

 3. Tämä on tällä hetkellä ylivoimaisesti tärkein asia maailmassa. Poliisivaltion estäminen on nyt jokaisen ihmisen VELVOLLISUUS.

 4. Voit olla varma, että Poliisi ja oikeuslaitos tulevat kaikin voimin suojelemaan lääketeollisuutta ja pankkiireja. Näin on ollut jo 60-70-luvuilta lähtien kun amerikkalaiset miehittivät Suomen. 90-luvullakin pankkiirit antoivat käskyt, ettei suomalaisille tule antaa oikeudessa oikeutta. Suomen nykytila johtuu siitä, että te suomalaiset olette säälittäviä ja pelkureita alistujia ja orjia. Teistä ei nähtävästi ole yhtään mihinkään. Juoksette aina karkuun ja ette uskalla vastustaa ”herroja”. Olette täysin sokeita raukkoja ja orjia ”herroille”. Tämän takia Suomessa on asiat huonosti ja on aina ollut, koska te ette tee yhtään mitään. Teistä ei nähtävästi edes ole yhtään mihinkään. Olette täysiä nollia! Vai oletteko? Nähtävästi olette. Istutte vain kotona ja alistutte auktoriteeteille. Pelkkiä raukkoja.

 5. Bill Gates, Rothchildit, Rockefellerit ja muut pitää metsästää Suomeen kansantuomioistuimeen massamurhaajina erittäin ankarille tuomioille. Nämä ihmiset massamurhaavat kymmeniä miljoonia ihmisiä ja tekevät myrkkypiikeillä ihmisistä erittäin sairaita, sekä yrittävät orjuuttaa kaikki ihmiset.

  Voimme ottaa tässä myös mallia mallimaalta Israelilta ja nyt en tarkoita pedofiilikiristysrinkejä.

 6. Satanistit aiheuttavat mittaamatonta vahinkoa ja kärsimystä normaaleille ihmisille. Ei ole mitään millä voivat korvata myrkkypiikit ja yhteiskuntien totaaliset tuhoamiset.

 7. Jokainen joka on mukana koronahysteriassa ja poliisivaltion levittämisessä on maanpetturi, oman kansansa vihollinen ja tuhoaja.

 8. Vähän huono tuo englantilainen sivusto. Jos haluaa liittyä sinne, kirjoitellakseen totuuksia, niin kysytään sähköposti ja osoitte sekä nimi. Tyhmyyksissä annoin sähköpostini osoitteen.

 9. Raamatun Pedon merkki saadaan näin tosi kätevästi jokaiseen ihmiseen rokotteessa olevan nanoteknologian avulla. Uskovainen en ole, enkä kuulu edes kirkkoon, mutta pahalta näyttää…

 10. Niin Timo, nyt on aika liittyä jumalan klubiin.

  Taistelu on jumalan – siis Israelin kansan – eli valkoinen rotu – ja saatanan välinen matsi. Hyvin se tulee päättymään mutta esim marco de wit kamppailee väärillä työvälineillä.

  (Nykyinen israel on saatanan klubi)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*