Marco de Wit 26 joulukuun, 2020

 

Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus järjesti detransitioitujien vertaistukitapaamisen 10.12.: https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/ev…

 

Minä olin siellä. Tapaamisessa ei tullut ilmi mitään sellaista, mitä en olisi jo kuullut aiemmin muualta. Sain kylläkin vahvistuksen peloilleni.

 

LINKKEJÄ: * Bloggaukseni transkokemukseen liittyvistä mielenterveysongelmista: https://mustaorkidea.blogspot.com/202…

 

 

 

Transumania on tietysti tullut Suomeen maailmalta.

 

 

 

Lue lisää:

Ex-transu: Missä olen ollut. Ajatuksia uudesta MOT-dokumentista

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Sametti: Menin transhoitoja katuvien ihmisten tapaamiseen

  1. Transusaatio ja homosaatio ovat ************, mielen *******. Niitä pidettiinkin mielisairauksina vielä n. 60-luvulle asti. Ensin globalistit taivuttivat terveet ihmiset hyväksymään, että kyseessä ei ole ****** ja **********. Tämän jälkeen niistä alettiin tehdä normaalia ja nyt seuraava askel on ollut, että muiden pitää hyväksyä ********** ja jos et hyväksy ********** ja pidä heitä yhtä pätevinä, yhtä henkisesti tasapainoisina ja oikeutettuina kaikkeen samaan, olet transufobi, homofobi, fasisti jne.

    Kannattiko Marco oikeasti olla edistämässä *************** oikeuksia ja etuja? Nyt näet mihin se johtaa kun ********** antaa pikkusormen.

  2. Aivan loistava vdeo. Nyt minäkin olen saanut kirjoittajelle kasvot. Tämä henkilö on todella tärkeä koska hän tuo ilmi totuutta. Hänen kohdallaan on surullista että on joutunut omakohtaisesti kokemaan kaiken ennenkuin on nähnyt kokonaisuuden. Mutta että hän on rohkea kun uskaltaa tuoda julki kokemansa ja ymmärtämänsä asiat.

    En pidä häntä ”tikittävänä aikapommina”. Ja hänen tekstejään lukeneena on tunutnut jo aikaisemmin että hän on persoona johon mielelläni henkilökohtaisesti tutustusin.

    Rohkeutta on monenlaista. Ja totuudenpuhujaa pitää aina suojella.

  3. Aikoinaan huijattiin naiset työelämään, aivopesemällä heidät uskomaan, että työ tekee vapaaksi. Näin lapset saatiin lastentarhoihin joissa heidät aivopestiin. Nyt on seuraukset nähtävissä, kun ihmiset eivät enää aikuistu. Tämä näkyy erinlaisina oireina. Homoutena, pedofiiliana, psykopatiana, huumeidenkäyttämisenä jne…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*