Marco de Wit 27 joulukuun, 2020

 

Hulluus vain pahenee.

 

Ensin normaali eli D-vitamiinan puutostilasta johtuva flunssa-aalto ristittiin koronapandemiaksi.

 

Sitten valheellisilla PCR-testeillä leimattiin flunssaiset tai jopa täysin terveet ihmiset ”tautisiksi”.

 

Ja nyt nämä täysin oireettomatkin aiotaan rokottaa uusilla erikoismyrkyillä, jotka saattavat jopa tehdä ihmiset hedelmättömiksi!

 

Toisaalta ehkä tämä olikin alunperinkin se idea.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Myrkkypiikit tulossa sairaaloihin

 1. Bill Gates: Mielestäni rokotteet ovat paras tapa vähentää ihmisten määrää. Jos teemme oikein hyvää työtä rokotteiden kanssa, voimme vähentää ihmisten määrää 10-15 prosenttia.

  Kyseessä on massiivinen kansanmurha josta globalistit saadaan vielä ankarille tuomioille vaikka poliisit ja oikeuslaitos suojelevat kansanmurhaajia. Ei ole mitään epäselvyyttä että kyseessä on valtava rikos koko ihmiskuntaa kohtaan. Sionisteja ei tulla unohtamaan.

  Älä missään nimessä ota myrkkypiikkejä ja varoita kaikkia läheisiäsi myrkyistä.

 2. Viranomaisten kannattaa tiedostaa, että vaikka suomalaiset ovat täydellisiä pelkureita ja raukkamaisia nynnyjä, joidenkin suomalaisten pakkorokottaminen voi olla vaarallista ja epäterveellistä. Kaikki suomalaiset eivät ole lampaita ja pelkureita.

 3. Hoitajat saatetaan nyt steriloida tai heidän lapsistaan tulee erittäin sairaita. Pitkän aikavälin vaikutuksia ei tiedä kukaan. Pankkiirit ja globalistit saadaan vielä kansanmurhasta ja ihmiskokeista oikeuden eteen vaikka poliisit tulevat heitä suojelemaan. Marcon hyvät kenttäpoliisit tulevat lopulta hakemaan myrkkypiikille kun esimies käski.

 4. Suomeen pitää perustaa kansanmurha ja s******museot sen jälkeen kun suomalaisten raaka kansanmurha saadaan pysäytettyä. Jokainen koronahysteriaa ja poliisivaltiota kannattava on maanpetturi.

 5. Kun suomalaiset ovat pelkkiä säälittäviä pelkureita ja orjia, niin on pakko tietää ketkä naisista steriloidaan ja keitä ei. Onko tarkoituskin, että kun pistetään myrkkypiikki käteen, niin kukaan ei tiedä kuka on steriili ja lisääntymiskyvytön tai synnyttää sairaita lapsia myrkkypiikkien takia? Kirotun pelkurit suomalaiset eivät tee mitään ja alistuvat. Olette säälittävä orjakansa suomalaiset!

 6. Myrkkypiikit, terrorismi ja pedofiiliringit ovat joidenkin hyvin rikkaiden ja röyhkeiden kansojen strategia tuhota muut kansat. Steriloidaan valkoiset yksinkertaisesti olemasta tai tehdään heistä erittäin sairaita ja lisääntymiskyvyttömiä. Mitä luulet? Pitääkö tällainen joidenkin kansojen strategia niellä pureksimatta vai luuletko, että tulee pieni takaisku takaisin massamurhaajille?

 7. Kuka haluaa oikeasti mukana tässä aluillaan olevassa ihmiskokeessa? Kai jokaisen pitäisi tajuta jo se ettei noin nopeassa ajassa tulutta rokotetta ole edes voitu millään ehtiä testaamaan tarpeeksi eikä sen vaikutuksista oikeasti tiedetä mitään. Sairasta!

 8. Harva tietää että slogan ”Arbeit macht frei” oli alunperin puolalaisten maanviljelijöiden slogan. Ja tuo kyltti tuotiin Auschwtzin Treblinkasta, joka purettiin palasiksi. Ja joka vuosi monet ihmiset muistavat miten kävelivät leirille tuon pahamaineisen kyltin alta. Vaikka valokuvissa leirin porteista kulkee junaraiteet. Ja ne junaraiteet olivat sen vuoksi että Auschwitz oli kemiantehdas. Sielä valmistettiin bensiiniä Fischer-Trops menetelmällä. Ja valmistettu bensiini kuljetettiin rintamalle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*