Marco de Wit 28 joulukuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

 

No nyt se alkaa!

 

Vaikka mitään pandemiaa ei ole olemassakaan, globalisteilla, viranomaisilla ja poliitikoilla on valtava kiire saada kansalaiset ottamaan myrkkypiikki.

 

Linkki Ylen sivuun

 

 

Globalistit ovat myös alkaneet järjestämään julkisia piikitystilaisuuksia joissa he näyttävät kuinka heitä tai mm. erilaisia julkisuuden henkilöitä, hoitajia tai lääkäreitä piikitetään.

 

Mm. näyttämällä tarpeeksi tyhmiä ja naiiveja ihmisiä on globalistien ainoa argumentti vakuuttaakseen, että myrkkypiikki on kyllä turvallinen. Muuta faktaa heillä ei ole myrkkypiikkien vaaroista, puhumattakaan siitä kuinka järjettömiä ”rokotteet” ovat. Mm. julkisuuden henkilöiden avulla he yrittävät saada julkisuuden henkilöiden seuraajat ottamaan piikkejä, koska muuten heillä on vaikeuksia saada ihmisiä ottamaan erittäin vaarallisia piikkejä.

 

Sen lisäksi, että mitään pandemiaa ei ole olemassakaan, myrkkypiikin pitkän aikavälin vaikutuksia mm. autismiin, hedelmällisyyteen, lasten abortoitumiseen ja immuunijärjestelmään, aivoihin jne. ei tiedetä ollenkaan. Osa myrkkypiikeistä näyttää käyttävän täysin testaamatonta ja hyvin vaarallista geeniteknologiaa. Kyseessä on kirjaimellisesti laittomat rikolliset ihmiskokeet, joita Suomen poliisi ei tule koskaan suostu tutkimaan. Tosin ei tutki suomalaisten kansanmurhaakaan, koska Suomen Poliisi on läpeensä mätä. Kyseessä on kuitenkin täysin selviä rikoksia.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Viranomaiset ja julkkikset houkuttelevat myrkkypiikille

  1. Mistä sen tietää mitä sielä niille piikitetään. Suolavettä?

    Minä ainakin sairastan koronan jo se kohdalle tulee. Niin olen sairastanut muutkin nfluenssat, ilman rokotteita. Se on vaan 5pv poissa töistä. Ja sitten on immuniteettia lisää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*