9 thoughts on “Päivän kuva

 1. 30-luvun valkoisessa ja itsenäisessä Suomessa ei tuettu minkäänlaista terrorismia vaan punaterrori ja kommunismi kitkettiin määrätietoisesti pois yhteiskunnasta.

 2. Mitä fucking pelleilyä tämä on? Missä on laittomien uutisten lähetykset? Tosin voi olla, että katsojatkin ovat juuri nyt talvilomalla ja palaavat ehkä tammikuun kolmannen viikon jälkeen. Toivotan kuitenkin Laittomien Uutisten toimitukselle hyvää alkavaa uutta vuotta. Ensi vuonna vielä hurjempia uutisia. Kiitos parhaasta lehdestä ja lähetyksistä. En katso muuta kuin Laitonta Lehteä.

 3. Median yritys ottaa laki omiin käsiinsä. Suomessa!: Rikkoi Uuden Suomen sääntöjä: Rikosilmoitus poliisille!
  Saako täällä kirjoittaa seksistä?
  ArchiveIs Linkki
  — Tässä tapauksessa vielä on kyse sellaisesta yhteisösäännöstä, jota ei ole julkaistu käyttöehdoissa.
  — Näin askel askeleelta lakien säätäminen ja toimeenpano siirtyy Uuden Maailmanhallituksen toimielimille pois eduskunnan ja hallituksen käsistä.
  — On varmaan tullut BigMedian käsky tehdä rikosilmoitus. Vain tottelevaisimmilla provinssimedioilla on mitään mahdollisuuksia selvitä Uudessa Uljaassa Maailmassa.
  — Tuossa 1958 tehdyssä haastattelussa Aldous Huxley esittää skenaarion, että lääketeollisuus ottaa vallan maailmassa ja pitää ihmiset onnellisina syöttämällä niille ”soma” -nimistä lääkettä.
  — Siinä skenaariossa ihmiset ovat suuryritysten johdatettavissa ja pelkkiä ”kuluttajia” ilman mitään ihmisoikeuksia.
  — Kopioikaa joku tuo Huxleyn video pois Youtubesta jonnekin turvallisempaan paikkaan!

 4. Tällä USA elpyy: 7 miljoonan määräraha perseskannerille.
  — [There Is No Cure For Stupidity – $7 Million For Butt Scanners And Anal Printing, Just One Item In 2020 The ’Festivus Report’](a ”smart toilet” that scans a user’s butt and identifies a person by their ”analprint,”)
  — Skanneri asennetaan vessan pöntön sisäpuolelle.
  — Se ottaa kuvia käyttäjän takapuolesta.
  — Kuvantunnistusohjelma identifioi vessan käyttäjän hänen takapuolensa perusteella.

 5. Kääntykää Isän kaikkivaltiaan puoleen, uskokaa Jeesukseen Kristukseen, kantakaa ristinne loppuun asti, ja olette saava voiton! Jumala Elää!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*