Marco de Wit 29 joulukuun, 2020

 

Eilisen Päivän videon syvä uskonnollisuus herätti monenlaisia reaktioita.

 

Päivän video: Enkelit

 

Tässä yhden lukijan reaktio:

Ihminen on tuhansia vuosia kehittynyt geneettisellä tasolla edistämään oman ryhmänsä tavoitteita ja olemaan uskollinen omalle geneettiselle ryhmälleen. Tohtori Edward Duttonin mukaan se ryhmä joka on ollut omalle ryhmälleen uskollisin ja kaikille muille vihamielinen on voittanut muut ryhmät. Heikommat ja liian avoimet ryhmät ovat lopulta sekoittuneet muihin tai heidät on murskattu. Heikoille ei ole koskaan annettu armoa evoluutiossa.

 

Äärimmäisenä esimerkkinä tästä ovat japanilaiset, jotka ovat äärimmäisen uskollisia omalle geneettiselle ryhmälleen ja äärimmäisen vihamielisiä kaikille muille. Historiallisesti mongolidit ovat brutaalisti murskanneet kaikki ulkopuoliset ja olleet äärimmäisen uskollisia omalle suvulleen ja geneettiselle ryhmälleen.

Nykyisin ihmisten stressitaso on laskenut niin alas, että he näkevät oman elämänsä merkityksettömänä ja ovat alkaneet kyseenalaistamaan Jumalan. Aiemmin ihmiset näkivät joka puolella kuolemaa, mutta myös elämää, jolloin he arvostivat elämää paljon enemmän. Kun lapsista vain noin puolet jäi eloon ja elämässä oli usein sairauksia, nälänhätää ja sotaa, niin ihmiset pitivät elämää arvokkaana ja merkityksellisenä. Kun ihminen sairastui tai vammautui tai tuli sota, niin usein ainoa asia mitä voitiin tehdä oli rukoilla Jumalaa ja ihmisen kärsimys tai lopullinen kohtalo nähtiin Jumalan tahtona.

 

 

LL lisäys:

Ehkäpä vain usko Jumalaan ja pyhään sotaan onkin juuri se, joka pystyy pitämään valkoiset ryhmät yhtä yhtenäisenä kuin mitä mongolidit. Ehkä valkoiset voivat selviytyä vain, jos kovat ajat pistävät heidät jälleen uskomaan Jumalaan.

 

Se nähdään kohta. Talousromahdus on tulossa.

 

 

 

5 thoughts on “Vain Jumalaan uskovat ryhmät voittavat elämän taistelussa

 1. > Ehkä valkoiset voivat selviytyä vain,
  > jos kovat ajat pistävät heidät jälleen
  > uskomaan Jumalaan.

  Asia on juurikin täsmälleen näin.

  Erittäin suuresti arvostamani Suomalainen aivotutkija Martti Bergström päätyi kliinisten ja teoreettisten tutkimusten perusteella tulokseen, että aivojen hierarkkinen rakenne koostuu kolmesta tasosta. Lapsesta alkaen ne kehittyvät tässä järjestyksessä:

  1) Voima — Kehityksen alkuvaiheessa lapsella on vain voima.
  2) Tieto — Mikään voima ei ole ”riittävä”, jos ei tiedä miten sitä käyttää.
  3) Arvot — Kun kehityksen myötä tiedon määrä lisääntymistään lisääntyy, on se lopulta hallittavissa vain arvoilla.

  Nykyisessä tietoyhteiskunnassa, jossa tiedon määrä räjähdysmäisesti kasvaa, koko yhteiskuntajärjestelmä romahtaa, jos meillä ei ole arvoja, joilla hallita tietoa.

  — Usko Jumalaan on arvomaailma, jolla voidaan hallita tietoa.

  Itse olen sitä mieltä, että sinänsä sillä, mihin jumalaan uskoo, oikeaan vaiko väärään, ei ole niinkään suurta merkitystä kuin sillä,
  — että kansakunnalla on yhteinen usko.

  Niinpä informaatiovirtojen ristitulessa ”kaikkein harhaoppisinkin muslimiyhteisö” voittaa ”korkeimpaan tieteelliseen tietoon” uskonsa perustavan yhteisön, kunhan sillä on tuo ”yhteinen usko”.

  > Jos ihmiset eivät usko jumalaan,
  > se ei tarkoita,
  > että he eivät usko mihinkään,
  > vaan sitä,
  > että he uskovat mihin tahansa (tietoon).

  — Tässä nyt muutamalla sanalla mitä osaan Bergströmin kymmenien vuosien aivotutkimuksen tuloksia valaista.

 2. Jos valkoiset näkisivät kuoleman osana elämää, elämä helpottuisi.

  Valkoiset, ja erityisesti persunationalistit, luulevat, että kirkko edustaa kristinuskoa ja että media jollain tasolla puhuu totta raamatusta.

  Raamatussa on paljon hyvää,ja meillä menee huonosti, koska (((joku))) on peukaloinut raamattua ja tämä joku on ollut kontrollissa jo liian pitkään.

  N********** eivät kuulu Eurooppaan ja tulevat vielä lähtemään, samalla kun maanpetturit saavat tuomionsa.

 3. Jokainen normaali ryhmä ajattelee oman ryhmänsä etua ja kaikki muut, kaikki jotka eivät ole omaa ryhmää ovat vihollisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*