Marco de Wit 29 joulukuun, 2020

 

Suvakit haluavat avoimet rajat ja mahdollisimman paljon ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, mutta eivät halua heitä omaan naapuriinsa ja eivät halua asua monikulttuurisuudessa. Kysyttäessä he eivät elättäisi ulkomaalaisia omilla rahoillaan. He kertovat, että valtio on heidän elättämistään varten.

 

Suvakit haluavat myös, että muut elävät mahdollisimman pienessä huoneessa, sillä ihminen mukamas vaikuttaa ilmastoon ja ilmasto pitää pelastaa. Mutta he itse asuvat usein suurissa ökytaloissa ja kartanoissa, ajavat ökyautoilla, lentävät ja kulkevat laivoilla. He eivät siis edes itse usko väittämäänsä roskaan. Vihreiden puheenjohtaja on tästä hyvä esimerkki.

 

 

Kuvassa linkki Seiskaan

 

 

Todellisuudessa ihmiset halutaan muutamaan suurimpaan kaupunkiin, julkiseen liikenteeseen ja mahdollisimman pieneen asuntoon jotta ihmisiä voidaan kontrolloida ja heitä saadaan ahdettua mahdollisimman monta mahdollisimman pieneen tilaan, jotta heistä voidaan kiskoa mahdollisimman paljon rahaa.

Pienessä asunnossa ihminen ei voi kerätä resursseja ja olla omavarainen, sekä on paremmin globalistien valvottavissa ja kontrolloitavissa. Näin ihmisten identiteettiä myös häivytetään ja kaikki ihmiset tuntevat olevansa ”samanarvoisia”, vain yksi samanlainen asuntonumero ja samanlainen veronumero muiden joukossa. Näin ihmiset eivät luota toisiinsa, koska he asuvat suurissa asutuskeskittymissä ja ihmiset muuttavat paikasta toiseen, sekä eivät näe toisiaan kunnolla.

Todellisuudessa suvakit ovat hyvin epärehellisiä ihmisiä ja hyvin väkivaltaisiakin ihmisiä.

 

 

 

3 thoughts on “Punavihreiden kuvottava kaksoisstandardi

  1. Erilaiset suvakit jopa uskovat itse olevansa hyviä, koska asuvat ökytalossa. Sama tietysti toisella, kosher puolen nationalisteilla.

  2. Practice what you preach, on tuntematon sanonta useille näistä mielisairaista punavihreistä mutanteista.

  3. Minusta maahanmuuttajien auttaminen on modernia anekauppaa. Ennen uskonpuhdistusta katoliset ostivat kirkolta aneita, jotka takasivat taivaaseen pääsyn ilman, että paheista tarvitsi luopua. Samalla tavalla jotkut voivat profiloitua suvaitsevaisina ihmisinä vaatiessaan lisää maahanmuuttoa. Itse he eivät kuitenkaan ole valmiita uhrautumaan maahanmuuttajien eteen tai kärsimään sen haittavaikutuksista. Muut saavat sen tehdä

    Sinänsä mielenkiintoista kuinka suvaitsevaisuudesta on tehty aikamme suurin hyve. Vai pitäisikö sanoa kuinka välinpitämättömyys on onnistuttu markkinoimaan suvaitsevaisuuden nimikkeellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*