Marco de Wit 30 joulukuun, 2020

 

Vihdoinkin realistinen analyysi, jota Uusi Suomi ei ole sensuroinut.

 

Tosin analyysi menee yhdessä kohdessa pieleen: Persut eivät tule talousromahduksen jälkeen olemaan pitkään hallituksessa, koska heidän kannattajat eivät hyväksy järjetöntä leikkauslinjaa. Tämän ja hallituskiiman takia persujenkin tuleva tuho on varma.

 

 

 

 

Katso myös Geronimon varoitukset:

 

 

 

4 thoughts on “Tuomas Malinen: Kun Suomi Tuhottiin

 1. Perussuomalaiset ovat globalististen pankkiirien hallitsema valeoppositio! Valitettavasti kömpelöt, mutta törkeät valheet, teeskentely ja huijaus uppoavat suomalaisiin.

 2. Kyllä minä uskon persujen kannattajien olevan tarpeeksi tyhmiä jatkaakseen äänestämistä ja toistavat vain Mestari, Mestari, Mestari.

 3. Juu-tuollaista se on kun ei ymmärretä rahajärjestelmän toimintaa. Malisen tekstissä seikkailee IMF, kansainväliset rahamarkkinat, ja ulkomaanvelka.

  Tuossa Malisen kuvailemassa pankkikriisissä on kysymys siis vain uskottavuudesta. Tämä on täydellistä narripeliä. Viheliäistä teatteria.

  Sillä vain idiootti saa sellaisen yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin, jolla on oikeus luoda rahaa tyhjästä. Sitä eurojärjestelmässä tehdään – siellä luodaan rahaa lainojen takaisinmaksusopimuksia vastaan. Tämä virtuaaliraha ei lopu. Se on ehtymätön luonnonvara. Vain bittejä tietokannassa. TOISTAN – tässä rahajärjestelmässä on kysymys vain tämän valuutan arvon uskottavuudesta. Ostovoimasta. Kuka enää uskoo, että ne jo nyt uloslainatut miljardit tullaan IKINÄ maksamaan takaisin. Euroopan väestö on hyvin ikääntynyttä. Pankit ja tämä koko eurojärjestelmä on vain poliittista kontrollia. Malinen on osa tätä koneistoa, jos ei pysty tai halua puhua ratkaisuista tämän koneiston ulkopuolelta.

  Meille yritetään edelleen uskotella, että pankit lainaavat jostain muualta saamansa rahaa, ja ”nyt kassa on tyhjä!”, ”Tarvitaan äkkiä uutta pääomaa yhteiskuntien takaamana, jotta koko järjestelmä ei romahda.”, ”Nyt on kriisi”, ja niin edelleen. Täyttä soopaa !

  Jopa jo EKP :n sivuilla ohessa myönnetään, että kyllä tämä heidän järjestäytyneen rikollisuuden tavoin toimivat yksityisen BIS- rahakartellin hallinnassa olevat liikepankit todellakin luovat uutta pääomaa itse itsellensä, täysin tyhjästä. He harrastavat siis laillistetua rahanväärennöstä.

  – Tuo ulkomaanvelkaan perustuva talous on tuossa se koko ongelman ydin.
  – Sosialismia ei pidä lähteä rahoittamaan ulkomaanvelalla, kuten puolueet haluavat tehdä. Se on tuhon tie.
  – Hyvinvointiyhteiskuntaa ei pidä lähteä rahoittamaan ulkomaanvelalla

  Nykyinen rahamme on siis ns. FIAT-rahaa. FIAT tarkoittaa let it be done. Järkevässä systeemissä voisi esimerkiksi olla vain kansallisvaltion oma keskuspankki, joka voisi esimerkiksi ”ostaa” valtion velkakirjoja valtiolta ja keskuspankki siirtää velkakirjoissa mainitun summan valtion tilille. (kirjanpidollista kikkailua) Valtio voisi siis olla velkaa itselleen ja näin ollen on hölmöläisten hommaa rahoittaa valtion menoja ulkomaisella velalla, koska valtiolla voisi olla oma rahasampo käytössään. Esimerkkinä toisen maailmansodan jälkeinen Japani. kts. dokumentti PRINCES OF THE YEN.

  Tällä hetkellä tämä rahasampo on kuitenkin annettu kansan hölmöyden tähden pois Suomen valtiolta, koska on suostuttu kaikessa välinpitämättömyydessämme erinäisiin EU-sopimuksiin. Nyt ainoa laillinen vaihdonvälineemme on yksityistä liikepankkirahaa, tämä on katastrofi !

  Valtion velka itselleen kaikessa järkevyydessään, olisi siis sama asia kuin se, että sinä vaihtaisit satalappusta oikeasta kädestäsi vasempaan. Se on silti sinulla koko ajan, eikä ole niin väliä onko vasen vai oikea kätesi satasen velkaa sille toiselle kädellesi. Pääpointtina on hyvä käsittää, että valtio ei toimi mitenkään samalla tavalla, kuin yksityinen talous. Valtio voi LUODA rahaa normaali olosuhteissa ja rahoittaa sillä esim. hoitsuja, opettajia, kaikkea mitä sattuu tarvitsemaan hyvinvointivaltion pyörittämiseen. Verotuksen tulisi säädellä rahan määrää taloudessa, jolloin jättihamstraajia ei pääsisi syntymään.

  Kustannuskilpailukyky probleeman syy :

  Asuntolainat ovat nopein, yksinkertaisin sekä tehokkain (mutta valitettavasti tuhoisin, kuten olemme jo huomanneet) tapa ”pumpata” talouteen massiivisia määriä rahaa. Tästä tavasta tuli koko taloutemme peruspilari sinä hetkenä kun liityimme EU:n (keskuspankkirahoitus kiellettiin). Tästä syystä jokaisessa EU maassa on jonkinasteinen asuntohintakupla. Asumisen hinta on syynä koviin palkkapyyntöihin Suomessa.

  Käytännöllisesti katsoen kaikki varallisuuskuplat (asunto, osake jne.) ovat pankkien luotottamisen tulosta. Tämä on varsin hyvin tunnettu tosiasia (http://ebolakani.blogspot.fi/2012/02/valitettavasti-kanin-on-nyt-tuotettava.html).

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/30/eurooppaa-ravistelevan-taloudellisen-kriisin-syy/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/09/12/pankkikriisin-uskottavuus/

  Eikä Suomi ole koskaan ollut talouspoliittisesti itsenäinen. Se eka Suomen Markka perustui Saksasta yksityiseltä Rotchild pankkisuvulta lainattuun hopeamarkkaan. Ja siitä lähtien Suomi on rypenyt ulkomaanvelassa – toisten orjina. Tuloveron kerääminen aloitettiin ulkomaanvelan takaisinmaksamista varten. Suomen korkea tuloveroaste on merkki orjuudesta. Valtio voisi aivan hyvin painaa omaa rahaa kulunkeihinsa kunnalle tehtyä työpanosta vastaan.

  Aito Itsenäinen valtio ei lainaa pääomaa hopeamarkkojen arvon ”sitomiseen” jalometalleihin ulkomaiselta yksityiseltä raha-suvulta !

  Itsenäisen valtion perustaja lainaa ulkomailta korkeintaan setelipainokoneen.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*