Marco de Wit 31 joulukuun, 2020

 

On Suomessa sentään vielä miehiä!

 

Jere Karalahti on julkisuudessa ihmetellyt uuden koronarokotteen ylistämistä, vaikka sitä ei ole voinut kunnolla testata.

 

Niinpä sitten lääketeollisuuden ostama Huslabin ylilääkäri Seppo Meri lähti valemedian avulla vastahyökkäykseen.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

Lukija kirjoittaa:

Kyllä tulee kovaa tekstiä Huslabin ylilääkäriltä ja professorilta. Kun aiemmat rokotteet ovat usein olleet terveydelle vaarallisia, aiheuttaneet narkolepsiaa, autismia, mahdollisesti hedelmättömyyttä ja keskenmenoja, niin ylilääkäri ja professori toteaa, ettei se että erikoismyrkyt on kehitetty pikavauhtia tarkoita etteivätkö myrkkypiikit olisi turvallisia. Niitä on kuulemma tutkittu!

 

Professori ja ylilääkäri voikin vastata miten ihmeessä myrkkypiikkien vaikutusta on tutkittu esim:

– Autismin lisäämiseen?
– Immuunijärjestelmän vahingoittamiseen?
– Hedelmällisyyteen?
– Keskenmenoihin?
– Aivojen toimintaan?
– Kaikkeen muuhun?

 

Kuten kaikki näkevät, lääkärien logiikka ja aivotoiminta on käytännössä jälkeenjääneen tasolla.

 

Lääkäreille ei tule mieleenkään olla huolissaan edes myrkkypiikkien pitkän aikavälin vaikutuksista. Ei näitä asioita ole edes teoriassa voitu tutkia. Koko ajan yritetään korostaa vain kuinka myrkkypiikki luo ”vasta-aineita” ja mitä reaktioita on tullut heti yhdestä tai kahdesta myrkkypiikistä. Vasta-aineita mille? Ei edes tiedetä mitä haetaan elimistöstä tai mikä se on.

 

Lopuksi kysyisin ylilääkäriltä ketkä myrkkypiikkejä ovat tutkineet. Voin vastata siihen: Lääkeyhtiöt itse. Valvovat viranomaiset taas ovat täysin suuryritysten kuten lääketeollisuuden ostamia. WHO saa rahaa Bill Gatesin tapaisilta psykopaateilta, sekä THL on suurten lääkeyhtiöiden palkkalistoilla.

 

Artikkelissa sentään myönnetään ettei mitään ”koronaa” ja ”vakavaa koronaa” ole. ”Korona” on korkeintaan sitä, että sinulla on vakavat puutostilat ja huono immuunijärjestelmä. ”Vakava korona” on sitä, ettei sinulla ole koko immuunijärjestelmää.

 

Lääkeyhtiöt ja lääkärit ovat myös pitkään yrittäneet keksiä uusia tautinimiä. Yksi näistä on ”sukupuoli-dysforia”, joka tarkoittaa sitä, että olet vain päästäsi sekaisin ja henkisesti epätasapainossa. Toinen on esimerkiksi ”vakava korona”, jota ei ole olemassa, vaan sinulla on erittäin vakavat puutostilat ja olematon immuunijärjestelmä, sekä olet sairas.

 

 

 

 

 

1 thought on “Jere Karalahti vs. valehteleva lääkäri Seppo Meri

  1. Suomalaisilla lääkäreillä, asiantuntijoilla ja THL:n virkamiehillä ei ole mitään arvoa näin isossa pelissä. Ne on vain naurettavan pieniä sätkynukkeja ja välikappaleita jotka toistelee rokotevalmistajien ja WHO:n niille jakamia vuorosanoja yhdessä muiden maailman maiden vastaavien hyödyllisten idioottien kanssa. Jos joku rokotettava saa vaikka aivohalvauksen rokotuksen jälkeen niin siiden on olemassa jo jokin valmis selitys joka julkisuuteen pitää antaa tai toimet joilla koko asia voidaan peittää julkisuudelta. WHO sitten taas hoitaa tietenkin poliittisen puolen ohjeistuksen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*