3 thoughts on “Kateellisten valtakunta

  1. Siis onko tämä joku vitsi? Suomalaisissa on jotain pahasti pielessä. Olemme joku geneettinen kommunistikansa, aivan kirjaimellisesti. Heti jos joku menestyy itse yksin ja omalla työllä tai sijoittaa ja menestyy tietämyksensä avulla, niin molempia katsotaan pahalla. Sen sijaan ämpärin jonottaminen, alennusten kyttääminen ja lottoaminen ovat hyväksyttävimmät tavat menestyä.

    1. Järjestelmä on kommunistinen. Systeemi pyörii täysin tukien varassa -tässä maassa rikastuminen (pl.lottovoitto) vaatii lähes poikkeuksetta vapaamuurarijärjestöön kuulumista.

      Todellisia, täysin omilla tiedoilla taidoillaan rikastuneita ihmisiä suomessa on vain muutamia -ja tulevaisuudessa (ilman massiivista systeeminmuutosta) omin avuin menestyvät loppuvat kokonaan.

      Korruptio on ulottanut lonkeronsa yhteiskunnan jokaiselle osa-alueelle. Vain persettä nuoleskelevat pärjäävät taloudellisesti.

  2. Olemme joku geneettinen kommunistikansa,,vastaus, kyllä, tulee tosin ottaa huomioon että suolessa porvari sosialisoi voittonsa, verotuksen kautta, kuten myös sitten tappionsa, tai toverit sitten auttavat, eli kyllä suomalaiset ovat geneettinen kommari kansa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*