Marco de Wit 2 tammikuun, 2021

 

Nähtävästi Euroopan ainoa maa, joka ei ole lähtenyt mukaan koronahysteriaan on Valko-Venäjä.

 

Sen kuolleisuus ei ole lähtenyt nousuun, vaikka lännessä on sitä koko ajan ennustettu.

 

Niinpä valtamedia ei nyt puhu Valko-Venäjästä yhtään mitään.

 

 

 

Nähtävästi maan diktaattori on sen verran itsepäinen, ettei lähde mukaan läntisiin U$Sraelin hullutuksiin.

 

On siis diktaattoreistakin joskus hyötyä!

 

 

Varsinkin, kun kyseinen diktaattori vastustaa kulttuurimarxismia ja kannattaa länsimaisen kulttuurin perinteitä!

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Uuden vuoden tanssiaiset klassiseen malliin

 1. Diktaattori SAATTAA johtaa kansan perikatoon. Edustuksellinen demokratia (sic!) on SUUNNITELTU johtamaan kansallisvaltion tuhoutumiseen.

 2. Koronahysterian ja poliisivaltion takana olevat ihmiset ovat psykopaattisia massamurhaajia ja kansanmurhaajia. Tästä ei ole mitään epäselvyyttä. Rikolliset erittäin koville tuomioille ja Suomi täysin vapaaksi ja itsenäiseksi. Moni suomalainen lähti mukaan maanpetolliseen toimintaan vieraiden valtioiden puolelle osana Operaatio Gladiota. Suomen nykytila on seurausta suomalaisten orjageeneistä ja näistä maanpettureista. Erityisesti Suomen sotilastiedustelun johto alkoi maanpettureiksi sairaiden amerikkalaisten vihollistemme ja heidän liittolaisten bolsevikkikommunistien miehitettyä Suomen ja aivopestyä lapsemme. Kuinka moni muistaa esimerkiksi nähneensä valheellisen holohoax-elokuvan koulussa ja kun opettaja kertoi hyvistä liittoutuneista ja kommunisteista, sekä pahoista ”natseista”? Tämä kaikki on ollut vihollisemme propagandaa miehittämilleen ihmisille.

 3. Täytyy nostaa hattua Lukashenkolle perinteisten arvojen puolustamisesta. Valko-Venäjä on aivan uskomattoman paineen alla.

  Tie Moskovaan käy Valkovenäjän kautta.
  — Myös Kiina on hyökkäyksessä kohteena. SilkkiTien yksi reitti Eurooppaan kulkee Valkovenäjän kautta.
  — Ukrainasta lappaa rajan yli lännen rahoittamia natsi-provokaattoreita. Useita pommi-iskuja on jo torjuttu.

  Itse asiassa korona-”epidemia” on yksi ulkoinen merkki ”Venäjän haltuunoton” viivästymisestä.
  — Venäjän ja Kiinan varallisuus on pakko saada lännen haltuun. Sen avulla voidaan vielä porskutella eteenpäin muutama lisävuosi niin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Muuten lännen talous romahtaa ja pelikentälle jäävät ne, joilla ei ole velkaa ja joilla on kultaa.

  Dont worry. Be happy.

  Kommunismi 3.0. Siinä kaikki luovuttavat ”vapaaehtoisesti” omaisuutensa valtiolle. Jos eivät luovuta, joutuvat korona-työ-leirille.
  Koronaleirien Saaristo
  — Ongelma kaiken omaisuuden takavarikoinnissa valtiolle on ulkomaankauppa. Se loppuu siihen paikkaan. Kiina ei enää lähetä tavaroita USA:han. (Vaikka eihän niistä ole muutenkaan maksettu tähän asti, vain kirjoiteltu aina isompia velkakirjoja tavaroiden vastineeksi.)

  Kun kukaan ei ole kenellekään velkaa, myöskään
  — valtion ei tarvitse maksaa velkojaan,
  — eläkeyhtiöiden ei tarvitse maksaa eläkkeitään,
  — työnantajan ei tarvitse maksaa palkkoja
  — eikä myymälävarasta voi syyttää varkaudesta. Eihän kukaan omistanut tavaraa, hän vain otti sen, mikä oli huonosti kiinnitetty.

  Lukashenkon nostaminen sankariksi on myrkkyä eliitille!
  — Kiitos Marco tästä artikkelista.

 4. Onpa ihanan valkoista! Suomessa vanhojen tanssit ja vastaavat ovat kadottaneet tunnun suomalaisuudesta sattuneista syistä. Yhtä omituinen näkymä kun kirahvi jäälautalla.

 5. Kun katsotten noita nuoria naisia niin siinä näette suuren joukon siänmaallisia ja tulevia äitejä. Ei teinilesboja tai pissiksiä saati muita lgbtnp ryhmän edustajia. Vaan nuoria naisia jotka ovat isänmaallisia ja kantavat vastuunsa omasta tuleviasuudesta perustamalla perheeen ja rakentamalla yhteiskuntaa kykyjensä ja voimiensa mukaan. Miesten tehtävä on suojella vaimojaan ja perheitään ja en epäile hetkeäkään etteikö näin tapahtuisi.

  Mitä on siis tapathtunut Suomelle? Maa joka on euroopan amerikkalaisin. Täälä kuljetaan epäsiistin näköisinä, lökäpöksyissä eikä osata eneää edes suomea. Kirjoitustaidosta ei voi puhuakkaan.

  Tällaista tanssia on ilo katsella. Ja soitantoa kuunnella.

 6. Myöskin kaikki perinteinen suomalainen elämä, kulttuuri ja geneettisesti suomalaiset ihmiset halutaan kaikki pyyhkiä pois.

 7. Naton länsiliittoumalla ja Israelilla ei ole minkäänlaista moraalista asemaa sanoa kuka on hyvä ja kuka on paha. He ovat itse pahoja satanisteja, massamurhaajia, kiduttajia, huumekauppiaita, asekauppiaita ja kansanmurhaajia. Sairaat amerikkalaiset saavat terveet ihmiset oksentamaan moraalillaan ja ajattelullaan. Täysiä psykopaatteja.

 8. Lähi-idässä ja afrikassa diktaattori on usein paljon parempi kuin, että keskimäärin matalaälyiset äänestävät yhdessä. Tämä nähtiin Gaddafin yms. kohdalla. Mailla meni melko loistavasti.

 9. Lukashenko hyvä hallitsija. Tiesi heti mistä koronahysteriassa on kysymys ja ei halunnut koronatoimia Valko-Venäjälle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*