Marco de Wit 3 tammikuun, 2021

 

 

Lukija kirjoittaa:

Tohtori Edward Duttonin teorian mukaan geneettisesti terveellä ihmisellä on mm. symmetriset kasvot. Terveet geenit omaavalla onkin usein kaunis ulkonäkö ja hän on henkisesti terve ja tasapainoinen. Dutton on korostanut kuinka kansallismieliset ja konservatiivit ovat keskimäärin naisellisempia ja kauniimpia, sekä maskuliinisempia ja komeampia kuin suvakit.

 

Suvakit näyttävät jakaantuvan kahteen hyvin erilaiseen ryhmään: Skitsofreenit ja autistit.

 

New Age tyyppiset suvakit ovat melko skitsofreenisiä, jolloin Duttonin ja monien tutkimusten mukaan he ovat usein valmiimpia uskomaan mm. supersalaliittoihin, liskoihmisiin, äitimaahan jne.

 

Skitsofreeninen ihminen saattaa helposti epäillä juonia tai salaliittoja, jolloin hän alkaa rakentamaan teoriaa ja saattaa pyrkiä todistamaan, että valtava kaiken kattava salaliitto on olemassa. Skitsofreeniset ihmiset ovat usein myös uskonnollisia New Age-tyylillä, joka ehkä saattaa johtaa totuuden tai oikeudenmukaisuuden jne. haluihin. Tämän vuoksi skitsofreeniset ovat usein melko rehellisiä ja saattavat vastustaa poliisivaltiokehitystä. He myös usein vastustavat poliisivaltiota siitäkin syystä, että pelkäävät itse joutuvansa hullujen huoneelle.

 

Autististisia piirteitä omaavat ihmiset puolestaan suorastaan palvovat numeroita, tilastoja jne. He saattavat olla sokeita tunnepohjaiselle toiminnalle ja ajattelulle. He eivät välttämättä vaistoa ja tunne jonkin asian olevan jollain tavalla, vaan he näkevät pelkät numerot, tilastot jne. Tämän takia autistiset ihmiset voivat välillä olla surkeita tutkimaan mm. salaliittoja, koska he ovat pakkomielteisiä asioita, numeroita, tilastoja ja ”tutkimuksia” kohtaa. Autistityypit ovatkin helposti viranomaisuskovaisia ja luottavat jopa poliisivaltioon.

 

Skitsofreenisiä taipumuksia omaavia suvakkeja kannattaa siis houkutella kansallismielisyyteen korostamalla valtaeliitin pahuutta ja juonikkuutta. Autistisuvakkeja puolestaan kannattaa houkutella vihafaktoilla ja vihatilastoilla, jotka todistavat maahanmuuttajien ja viranomaisten vaarallisuutta.

 

 

 

3 thoughts on “Skitsofreeniset liskoihmiset vs. autistiset viranomaisuskovaiset

  1. Kasvonpiirteet kertovat paljon. Esim. sisäministeriön kansliapäälikkö Kirsi Pimiä on todella oudon näköinen. Tämän lisäksi hän on kommunisti, jolla on vihreiden puoluekirja. Vihreä Sisäministeri Maria Ohisalo on myös aivan sairaan näköinen ja hän on myös kommunisti. Vihreiden Fatima Diarra on oudon näköinen, oudon muotoinen ja etenkin oudon värinen!

    Edellä mainituista kommunisteista Pimiää ja Ohisaloa yhdistää myös se, että molemmat ovat laiminlyöneet naiselliset velvollisuutensa, eli lapset ovat jääneet synnyttämättä. Tosin tässä tapauksessa se voi olla vain hyvä asia! Mitä tulee sekarotuiseen kommunistiin, eli Diarraan, niin häntä ei alunperin pitäisi olla edes olemassa.

  2. Lisäisin tuohon sen, että kyllä salaliittoteoreetikkoja on kansallismielisissäkin, ja välillä heitä näkyy myös netin kommenttiisuuksissakin. Eiedä kannattaako salaliittoteoreetikkojen värvääminen kansallismielisten pariin. Nimensä mukaisesti he tuppaavat olemaan teoreetikkoja. Vuosikaudet he ovat mm. jankanneet, kuinka amerikanjuutalainen miljardööri George Soros rahoittaa siirtolaisuutta Eurooppaan, mutta kukaan ei ole tehnyt asialle mitään. Jos syynä sitten on henkisyyteen liittyvä haluttomuus vahingoittaa ketään, miksi aikaan ei ole saatu edes vaikka samanlaista mielenosoitusleiriä kuin Irakin sodan aikaan George W. Bushin tilan liepeille? Soroksen huvilan ilmakuva osoitteineen levisi muistaakseni joku vuosi sitten netissä.

    Toisaalta salaliittoteoreetikot tuppaavat välillä olemaan turhan äänekkäitä ja aggressiivisia. Heidän tapansa ajatella ei juuri poikkea muista ääriryhmistä, kuten islam tai kotimaiset herätysliikkeet. Eli vain ja ainoastaan he ovat oikeassa. Jos olet yhdessäkään asiassa eri mieltä tai käytät järkeäsi, olet heitä vastaan ilkeyttäsi, tyhmyyttäsi, sinut on lahjottu tai olet USA:n/Venäjän/SUPO:n trolli tai liskoihminen. Ja jos salaliittoteireetikon saa rauhoittumaan ja hänen energiansa suunnattua johonkin hyödylliseen, hän keksii kohta jonkun uuden kohteen, joita jokin myyttinen salaliittosampo jauhaa koko ajan: 5G, korona, RNA-rokote, Epstein on kuollut/elossa/kuollut/elossa, Bushit, Obamat, Clintonit on vangittu ja viety Guantanamoon/edelleen vapaana/sittenkin kotiarestissa. Salaliittoteireetikon aivot ovat koko ajan liikkeessä ja missään nimessä eivät siihen suuntaan, mihin pitäisi mennä, jotta jotain saataisiin myös aikaan. Sinänsä kansallismielisten rivien vahvistaminen on hyvä ja kannatettava ajatus, mutta salaliittoteoreetikoihin sisältyy sabotoivia elementtejä.

    Autistit tilastoihmiset sen sijaan voisivat olla hyvä ajatus. Autismiin sisältyy voimakas keskittyminen ja paneutuminen kulloiseenkin kiinnostuksen kohteeseen, eivätkä autistit anna yleensä periksi ennenkuin ovat saaneet tehtävän suoritettua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*