Marco de Wit 3 tammikuun, 2021

 

Lukija muistuttaa, että rokotukset ovat tällä hetkellä kuuma aihe ja ehdottaa Laittoman Lehden päätoimittajan Marco de Witin vaaliteemaksi seuraavaa:

Rokotukset seis – kuntalaiset pelastettava!

 

Idea on aika hyvä, koska rokotukset ovat myrkkyä. Toisaalta eikö ihmisillä ole oikeus piikittää itseään myrkyillä tai mielikuvitusaineilla?

 

Toisaalta taas viranomaiset tekevät rikoksen huijatessaan kansalaisia piikittämään itseään terveyden vaarantavilla aineilla suojautuakseen olematonta virusta vastaan.

 

Erityisesti lasten rokottaminen on selvä pahoinpitely ja rikos, jota pitää vastustaa.

 

 

 

 

7 thoughts on “Vaaliteema?: Stop rokotukset – kuntalaiset pelastettava!

 1. On eri asia jos kansalaiset haluavat selvästi tietoisesti myrkyttää ja tappaa itsensä. Nyt kuitenkin mm. mahdollisesti ihmiset steriloivat ja myrkyttävät erikoismyrkyt halutaan piikittää valehtelemalla kuinka turvallisia ne ovat ja kuinka pysyt turvassa jos otat myrkkypiikin, sekä tulevaisuudessa ihmiset pakotetaan myrkkypiikille. Kyseessä on kansanmurha, erittäin vaarallinen ihmiskoe ja kaikkea muuta. Pankkiirit, poliitikot ja virkamiehet tulevat joutumaan erittäin kovaan vastuuseen rikoksestaan ja seuraavat sukupolvet tulevat tietämään heistä kaiken.

 2. Kyseessä on täysin selvä rikos. Tämä pitää hoitaa ilman viranomaisia, koska he eivät tule koskaan antamaan oikeutta uhreille. Näin on ollut jo kymmeniä vuosia. Tutkinnat ja tuomiot on päätetty etukäteen.

 3. Marsulla ei enää ole muuta ”vaikutuskanavaa” kuin tämä huvittavat piirteet saanut sivusto, joka suljetaan sitten ajallaan.
  Marsun kannattajat ovat hävinneet, hän on suututtanut suurimman osan.
  Marsusta ei ikinä tulee edes kunnanvaltuutettua. Häntä äänestää korkeintaan muutama sataa höyrähtänyttä ja syrjäytynyttä.
  Kysymys kuuluu, koska Marsu tajuaa tämän ???

  1. Täysin samaa mielipuolta, tuntuu täysin käsittämättömältä tämän Msrcon täysi hölynpöly, en käsitä mihin hän tähtää tällä valheellisella propakannallaan? En viitsi mainita sen enempää kuin että meidäthän rokotetaan vauvoina, sitten intissä ja aina kun matkustetaan tiettyihin maihin. Miksi kukaan ei pidä niistä mölyä, eikä siitä että kaikki reseptilääkkeet voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, itsellä benisilini aiheuttaa nokkosrokkoa, siksi en sitä käytä vaan antipiotteja mikäli tarve?

  2. Ne muutama sata tervejärkistä äänestäjää riittää. Kysymys kuuluu koska suomalaiset herää siihen että SDP tuhosi maan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*