Marco de Wit 4 tammikuun, 2021

 

 

Valtamedia tekee edelleen parhaansa pimittääkseen rokotteiden haittoja. Tässäkin jutussa kyllä myönnetään haitat, mutta vähätellään niitä.

 

Mitään koronapandemiaa ei ole olemassakaan – ja tuskin koronaakaan – mutta silti ihmisiin pumpataan myrkkyjä. Kaikista vaarallisinta tämä on tietysti vanhuksille, joista monet tulevat kuolemaan.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Lue lisää:

Koronarokotteesta pyörtynyt hoitaja nyt kuollut?

 

 

 

5 thoughts on “Koronarokotteet tappavat vanhuksia

  1. Tutkimusten ja tutkimusten mukaan. Minkä tutkimuksen mukaan? Ai niiden mukaan jotka lääkeyhtiö on itse tehnyt ostamalleen virkamiehelle ja virastolle?

  2. Mm. Yhdysvalloissa älykkäät, yläluokan ihmiset eivät suostu rokotuttamaan lapsiaan. Ne on ala ja keskiluokan lapsia jotka pistetään myrkkypiikille.

  3. Näitä samoja ”oireita” lääkärit kertovat mm. verenpainelääktyksen aiheuttavan. Ja joka kerta kun menet lääkärille ja kerrot oireista, niin vastauksena on ”En ole kuullutkaan että keneläkään toisella…” Silloin tietää että lääkäri ei aio kertoa sivuvaikutuksista Fimealle tai THL:lle vaan lääetehtaalle. Ja silloin ilmoitus on tehtävä itse.

    Mutta se tosiasia, että lääkärit eivät tietä mistä verenpaine johtuu tai mikä sitä säätelee, siitä ei hiiskuta mitään. Eikä siitäkään tosiasiasta että ~30% lääkitystä potilaista, lääkitys ei vaikuta verenpaineeseen. Mutta siitä huolimatta heidän pitää syödä lääkkeitä.

    Jos siis lääkitys ei heti POSITIIVISESTI vaikuta oloosi, älä syö niitä. Vaan ahdista lääkäriltä toinenkin diagnoosi. Ettei esim. astmaaatikkoa hoideta lopun elämäänsä verenpainepotilaana..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*