Marco de Wit 4 tammikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Anonyyminä esiintyvä laboratoriossa työskentelevä mies alkoi epäilemään kun koronahysterian myötä kausi-influenssatapaukset käytännössä katosivat kokonaan. Itse asiassa hän kertoo, että potilaan tullessa sairaalaan nuhaoireisena, hänet ohjataan ensin ”koronatestiin”. Tämän jälkeen ei tule lähetteitä influenssan testaamiseksi, jolloin flunssatapauksia ei ilmene.

 

Mies myöntää uskovansa koronahysteriaan sinänsä, mutta häntä epäilyttää, että ovatko tapaukset usein käytännössä influenssaa.

 

Miehen epäilysten herättyä hän alkoi ottamaan ”koronatikuista” näytteitä puhtaisiin tikkuihin ja hän teki näille tikuille influenssatestit. Tikut näyttivät positiivista influenssalle. Eli henkilö, joka antoi positiivisen ”koronatestin” antoi samalla positiivisen influenssatuloksen, mutta heitä ei koskaan käytännössä testautettu lääkärin toimesta.

 

Mies kertoo testanneensa koronanäytteitä influenssatestissä ja hän kertoo näytteen antaneen positiivisen tuloksen influenssa A ja B-kannoille, mikä oli hänen mielestään outoa.

 

Kun ”Sikainfluenssan” aikaan todettiin ”tartunta”, he eivät saaneet influenssaa samaan aikaan.

 

Eli analysoidaanko mm. influenssa erilaisiksi hysteeritartunnoiksi? Miksi influenssan kerrotaan häviävän kun samaan aikaan ilmestyy uusi hysteeritartunta?

 

Vaikuttaa tosiaan, että influenssaa yms. ei usein testattaisi myöskään Suomessa, vaan usein etsitään vain ”koronaa” PCR-testillä, joka ei edes sovellu infektioiden testaukseen. Vaikka henkilöllä todettaisiinkin influenssa, niin hänet merkataan kuollessaan ”koronakuolleeksi”!

 

Mielenkiintoista, että aiheesta uskaltaa puhua Trumpia kannattava konservativikanava OAN.

 

 

2 thoughts on “Onko korona pelkkää nuhaa ja influenssaa?

  1. Suomennoksessa vähän klappia
    ”Flu” =influenssa (A tai B, ei nuha) jossa tässä haastateltu lääkäri viittaa. Toki ”flu” voi olla nuhaakin muussa yhteydessä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*