Marco de Wit 5 tammikuun, 2021

 

Laittomaan Lehteen on tullut paljon vinkkejä siitä, että THL:n myrkyllistä rokotekampanjaa johtava Hanna Nohynek olisi äärisuvakki ja juutalainen.

 

Mitään vedenpitävää todistetta ei ole kuitenkaan saatu juutalaisuudesta.

 

Sen sijaan näyttää aika varmalta, että Nohynek on äärisuvakki.

 

Väitetään myös, että hänen tyttärensä on äärisuvakki Tiia Nohynek, joka oli yksi Helsingin laittomien leirin johtohahmoja.

 

Jos sinulla on tarkempaa (laillista) tietoa Nohynek-suvusta, niin voit lähettää tiedot osoitteeseen [email protected]

 

 

 

 

12 thoughts on “Onko THL:n rokotehuijari Hanna Nohynek juutalainen?

 1. Näin kerran FB:n jossain kommentissa jonkun postaaman ruutukuvan jossa oli hepreankielistä tekstiä hänen nimensä ja kuvansa yhteydessä aivan kuin se olisi Twitter profiilin jostain tietystä tilasta otettu, mutta en onnistunut sitä kuitenkaan toisintamaan kun hänen profiiliaan katsoin. Voi olla että oli joku muu sosiaalisen median profiili kuten LinkedIn tai joku muu paikka, joku avatar tyyppinen tms.

 2. Nohynek…vai Noseberg? Nimi kertonee jo riittävästi siitä, ettei ainakaan suomensukuisuuden kanssa ole mitään tekemistä. Toimintatavat kertovat sitäkin enemmän todennäköisistä taustoista. Toisiakin Nohynek’ejä toiminut toisella rintamalla suomalaisvastaisesti. Epäilen, että (Seela Sellan tavoin) käynyt pienentämässä klyyvariaan, muuten rottamainen look olisi ollut liian ilmiselvä sinisilmäisyydestä huolimatta?

 3. Nohynek vai ”Noseberg”? Miten sokea voi ihminen olla, jos ei huomaa ko. ylilääkärin olevan ei-suomensukuinen?

 4. Just olin googlaamassa että onko hän juutalainen, niin ekana tuli tää juttu. Mun mielestä tää on aika varma tapaus.

 5. The real Anthony Fauci by Robert Kennedy Jr. Amazonin best seller kirja. Kertoo täyden totuuden Covidin taustoista ja tilanteesta. Suosittelen

 6. Nohýnek on Tsekkiläinen sukunimi. Hannan isä on koripalloilija, koripallotuomari, liikunnanopettaja Munkkiniemen yhteiskoulussa. Hanna ollut nuorena jäsenenä Kansandemokraattisissa nuorissa (SKDL, nyk Vasemmistoliitto). Hannan isä Pentti Nohynek on oppinut stadin slangin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan 30-luvun sörkässä jätkiltä. Tomi Nohynek, oisko Hannan veli (?) on julkaissut kirjan ”Isoisää etsimässä”. Oisko isoisä, eli Pentin isä mahdollisesti ollut sodassa kaatunut sotilas? Tai muuten vaan kadonnut? Ehkä siitä kirjasta saattaisi löytyä jotain faktuaalista tietoa. Käykää lainaamassa kirjastosta!

  Isoisää etsimässä. osa 1, Raapaisu böömiläistä mielenmaisemaa
  https://www.finna.fi/Record/helmet.2354880

  Tomi Nohynek
  https://www.linkedin.com/in/tomi-nohynek-07721214a/?originalSubdomain=fi

  Facebookista löytyy profiili Tomi Nohynek, lehtori, Haukilahden koulu. Käynyt lukion Pohjois-Tapiolan Lukiossa, aloittanut v. 1975
  https://www.facebook.com/tomi.nohynek

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*