3 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tarvitsetko manuaalia johonkin ”vanhaan vehkeeseen”. ArchiveOrg on kerännyt niitä jo yli miljoona.
  The ARCHIVE.ORG Manual Library
  — Muuten on ollut ikävä nähdä kuinka ArchiveOrg kaapattiin eliitin haltuun viime vuonna. Homma hoidettiin tekijänoikeussyytöksillä ja lahjotuilla tuomareilla. Homma saa nyt jatkua mutta sisältö on sensuroitu. Yritäpä vain hakea suomenkielisiä teoksia j-alkuisella sanalla tai n𝖆𝖙𝖘i-aiheella. Teos näytetään mutta sitä ei saa ladata.

  Portugalissa hoitaja kuolee pian myrkkypiikin ottamisen jälkeen.
  Health authorities on alert after nurse DIES following vaccination with Pfizer’s Covid-19 shot in Portugal

 2. BBC edistää homofobiaa. BBC:n toistaa ja edistää Iranin hallituksen homofobisia mielipiteitä persiankielisissä lähetyksissä.
  BBC calls LGBTs “faggots” & “abomination”

  Muistatko tapauksen, kun uudenvuoden yönä Nancy Pelosin talon yksi ovi sotkettiin spraylla. Kun sotkuja tutkii tarkemmin, huomaa, että sprayaajat olivat nähneet erityistä vaivaa, että maalia ei roisku tiiliseinälle. Onhan tiiliseinän puhdistaminen verrattomasti kalliimpaa kuin autotallin oven.
  There’s something peculiar about the vandalism at Pelosi’s house
  https://archive.vn/AQ00s

  Ilmaista energiaa tuulimyllystä! Ruotsalaiset insinöörit ovat ratkaisseet ongelman kuinka pitää tuulimyllyt käynnissä myös talvella, silloin kun energiaa tarvitaan eniten.
  Helikopter-strålen är nya vapnet mot isen
  — Kulkevatko nuo helikopterit tuulivoimasta tuotetulla sähköllä vai käyttävätkö ne saastuttavia fossiilisia polttoaineita?
  — Oma ehdotukseni, ilmainen kuin tuulivoima, Ruotsin insinööriliitolle: Ajamalla tuulimyllyn eteen kymmeniä helikoptereita, niiden roottoreista aiheutuva ilmavirta pyörittää tuulimyllyn siipiä ja näin saadaan lisää ilmaista energiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*