Marco de Wit 6 tammikuun, 2021

 

Selviytymiseen ei riitä tulen tekeminen, vaan pitää myös pysyä lämpimänä huonommallakin säällä.

 

 

Linkki Varusteleka.fi sivustoon

 

 

Yleisin käyttötapa on tietenkin viittana kaiken muun vaatetuksen päälle puettuna, mutta tästä saa tarvittaessa myös rakennettua yksinkertaisia sadesuojia käyttämällä sivuilta ja kulmista löytyviä purjerenkaita.

 

Linkki Varusteleka.fi sivustoon

 

 

 

2 thoughts on “Selviytyjä: Sadeviitta ja miniteltta?

  1. Hyvä Marco! mutta koskapa kansallismielisen budjetti on joskus minimaalinen? niin tokmannilta saa myös 2x3m pressukankaan muutamalla €. veden keittämiseen sopii myös tyhjä! olut tölkki, tai muu säilyketölkki, tulitikut voi ihan ite laittaa vaikkapa tyhjään vitamiini-putkeen, muistan kun varusteleka aloitti toimintansa melkein samassa paikassa kun nyt, sillä erotuksella että hinnat olivat oikeita surplus-corner hintoja, mut eni wei, hyvää jatkoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*