Marco de Wit 7 tammikuun, 2021

 

Tänään republikaani-RINOt (republikaani vain nimeltään) puukottivat Trumpia selkään eivätkä mitätöineet demokraattien huijariääniä.

 

Niinpä Trumpin kannattajat raivostuivat ja valtasivat väkivalloin koko kongressin.

 

LIVE: Trumppilaiset valtaavat kongressin/parlamentin

 

Nyt Trump vetoaa kannattajiinsa. Hän sanoo ymmärtävänsä kannattajiensa tunteman vihan vaalivilpin edessä ja rakastavansa heitä.

 

Trump ei ole esimerkiksi suostunut päästämään kansalliskaartia kaduille palauttamaan järjestystä.

 

Sen sijaan Trump pyytää kannattajiaan pysymään rauhallisina ja palaamaan koteihinsa.

 

Twitter sensuroi tätä twiittiä niin, ettei sitä voi jakaa, koska se muka ”yllyttäisi väkivaltaan.”

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Päivän video: Trump vetoaa kongressin vallanneisiin kannattajiinsa

  1. Loppupelissä demokratialla on vain yksi vihollinen: oma kansa.
    – Jos hallitus menettää valtansa, kuka sen ottaa?

  2. Kansalaisten tukemat hallitsijat uskaltavat olla myös fyysisesti lähellä kansalaisia kuten Trump, Bolsonaro, Hitler jne. Nykyiset maailma valtiota ajavat pedofiili-psykopaatit ovat kaikki kansalaistensa vihaamia ja he eivät luota kansalaisiin, vaan yrittävät riistää heiltä kaikki oikeudet.

    Jos BLM:ää, Antifaa yms. olisi pyydetty palaamaan koteihinsa, niin luuleeko joku, että olisivat kuunnelleet? Eivät tietenkään.

  3. BLM/antifa riehui, pahoinpiteli ja tappoi ihmisiä, poltti kaupunkeja ja kaatoi patsaita viikoista ja kuukaudesta toiseen, mutta ne oli enimmäkseen rauhanomaisia mielenosoituksia sen ja sen puolesta mediassa ja eliitin suussa, mutta sitten kun näiden ja eliitin ja median pyhään rakennukseen pääsee vääränlaisia vieraita se on maailman järkyttävin asia ikinä ja Trumpin masinoima vallankaappaus, vaikka oikeasti vain iso massa Trumpin tukijoita pääsi änkeämään itsensä sisälle onnettomien ja olemattomien turvajärjestelyiden takia. Kaikki tietää että Trrumpin kannattajat ei ole mitään hulluja elukoita niinkun Bidenin kannattajat, niin eivät osanneet odottaa että law and order väki tekisi mitään poikkeuksellista kun ei siihen Trumpkaan tietenkään ollu kannustanu ketään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*