Marco de Wit 8 tammikuun, 2021

 

Eilen Laiton Lehti kertoi miten Amerikan kongressin poliisi raukkamaisesti ampui Trumppia kannattaneen naisen.

 

VAHVISTUS: Poliisi teloitti kongressissa väkivallattomasti protestoineen naisen

 

Nyt on löytynyt video, jossa näkyy kuinka musta poliisi ampuu valkoisen Trumpia kannattaneen naisen.

 

 

Uhri oli palvellut Amerikan ilmavoimissa 14 vuotta.

 

Kuvassa linkki Infowarsiin

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Päivän video: Musta poliisi teloittaa Trumppia kannattavan naisen

  1. Sanon vain, että koalitiostrategiassa ns. vähemmistöt aivopestään vihaamaan valkoisia ja valkoiset aivopestään häpeämään olemassaoloaan, sekä Yhdysvaltojen mustilla olevan keskimäärin matala älykkyysosamäärä. Samaa nähtiin kun somalitaustainen poliisi ampui pyjamassa olleen valkoisen naisen poliisiauton ikkunasta.

  2. Alkaa pakostakin oksettamaan kun näkeekin mieleltään sairasta kansaa amerikkalaisia. Heillä ei ole mitään sympatiaa ja tunteita muita kansoja kohtaan, mutta ei muilla valkoisilla tule myöskään olla mitään sympatiaa ja tunteita amerikkalaisia kohtaan. He ovat yksinkertaisesti vihollisiamme ja tulevat aina olemaan. Kaikki on heidän geeneissään. Eivät he tule koskaan parantumaan amerikkalaisesta sairaudestaan.

  3. Eli nainen oli todennäköisesti terroristeja tukenut ja muita maita miehittänyt sotarikollinen. En tiedä kumpi oli pahempi rikollinen. Ei kyllä riitä pätkääkään sympatiaa rikollisille ja sairaille amerikkalaisille. Rothchildien ja Kiinan hallitsema imperiumi olisi kuitenkin luultavasti vielä pahempi mitä amerikkalaiset voivat saada aikaiseksi, tosin en tiedä miten se enää on mahdollista. Hyvin monet amerikkalaiset tulevat joutumaan ankarille tuomioille kymmenien vuosien rikoksistaan, palveli sitten ilmavoimissa tai oli sitten pankkiiri, poliitikko tai virkamies.

  4. Yhdysvaltojen sotilaat joutuvat vastuuseen edes karman kautta. Hyvä näin. Pitäisikö jokaisen amerikkalaisen sotarikollisenkin uhrista tehdä iso juttu? Tulee pitkä lista. Amerikkalaiset, ehkä juuri tämäkin nainen, ovat murhanneet pelkästään Irakissa noin miljoona ihmistä. Amerikkalaisten uhrien määrät lasketaan kymmenissä ja sadoissa miljoonissa ihmisissä. Itse he eivät kuitenkaan saa mitään aikaan, vaan ovat kirjaimellisesti muista elävä väkivaltainen ja rikollinen loiskansa. Ainoa tapa millä he ovat pysyneet asemassaan on ollut valehdella, kopioida ja varastaa muilta. Jos ihmisten pitäisi jotain kansaa vihata, niin amerikkalaista loisivaa roskakansaa.

  5. Eikös tämä nainen paljastunut jo Antifan agitaattriksi. Se oli vain naamioitunut Trump-faniksi ja siksi sillä oli kiire päästä rikotusta ikkunasta sisään. Tämä on juuri vassareiden strateria. Rikkoa ikkunat ja reppu selässä mennä sisälle ja sitten olla ”rauhanomaisia mielenosoittajia”.

    Minun ei tule surku tuota muijaa. Se sai sitä mitä haki.

  6. Amerikkalaiset ovat kymmenien vuosien rikoksillaan ja toiminnallaan aiheuttaneet sen ettei mielisairaalle kansalle löydy sympatiaa. Täysin normaalia kun alat maailmanpoliisiksi ja vihamieliseksi miehittäjäksi. Vihollisia vihataan, eikä heille anneta sympatiaa ja armoa, kuten hekään eivät ole koskaan antaneet ei-amerikkalaisille. Tunne on molemminpuoleinen. Suomen kansallismielisiä kiinnostaa ainoastaan oman kansan kohtalo, hyvinvointi ja edut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*