Marco de Wit 9 tammikuun, 2021

 

Alla olevasta videosta näkee, että Trumpin kannattajat eivät suinkaan uhkailleet väkivallalla mennessään Kongressiin.

 

Päinvastoin. Poliisit ja vartijat suorastaan kutsuivat Trumpin kannattajat vierailulle.

 

Katso, jos et usko.

 

 

Sisälläkin liikuttiin rauhallisesti.

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Musta poliisi teloittaa Trumppia kannattavan naisen

 

 

3 thoughts on “Kongressin valtaus oli rauhanomainen

  1. Trump yritti loppuun asti toimia perustuslain ja hänen äänestäjiensä puolesta niin paljon kuin mahdollista, mutta kokoajan pala palalta omat puukottivat selkään ja viimeisenä varapresidentti Pence, jonka maanpetturuus sai Trumpin kannatajat ryntäämään kongressiin näyttämään keille se kuuluu. Nyt sitten rikolliset demokraatit, globalistit ja McConnelin RINOt veivät lopulta voiton ja Trump ajettiin nurkkaan. Jos Trump vielä yrittäisi jotain niin demokraatit voivat Pencen tuella syrjäyttää hänet ja kongressin valtauksen perusteella kaikki Washingtonin eliitin vallankaappausta vastustaneet on voinut nyt sulkea vihdoin ulos somesta.

  2. Naurattaa tuo video, missä on ihan kuin poliisi avaisi oven noille. Eli ei siellä mitään ikkunoita hajoteltukaan ainakaan Trumpin kannattajien toimesta?

    Iltalehdessä juttu tuhoista ja kuvia. Hieman on ristiriitaista kun on videoita ja kuvia nähnyt osallistujien mm. twitteriin laittamina ja infowarsista. Ettei vaan olisi soluttautunut antifa? Tai kun tyypit on palanneet sinne kongressitaloon, ovat huomanneet miten siistiä siellä on ja lavastaneet sotkun itse? Eikös siellä ole varmaan muitakin kuin senaattoreita ja kongressiedustajia?

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c14f35fe-ab33-4eaa-acb0-bc5ff85dd847

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*